033 - 7600530 info@conceptsales.nl

Alle Cisco-partners in EMEA kunnen zich vanaf heden inschrijven voor Cloud & Managed Services Partner Enablement Program (CMSPEP).
Dit programma zorgt voor een enorme versnelling in business development voor partners die nieuwe diensten willen lanceren of bestaande diensten willen professionaliseren.
Alle ervaringen van Conceptsales van de afgelopen zeven jaar zijn samengebracht in een framework voor Solutions, Managed Services en Cloudoplossingen.
Conceptsales heeft dit framework ontwikkeld en zorgt voor updates en uitbreidingen, support aan partners en geeft business-sessies aan de partners.
Daar worden allerlei vragen rondom de Managed Services en het Cloud businessmodel beantwoord, businesscases gebouwd en businessplannen gemaakt.
Trainingen voor product/portfolio managers, pre-sales, sales en delivery worden in samenwerking met Global Knowledge gegeven.

Het programma is bedoeld voor partners van Cisco om hun eigen services business te laten groeien.
Voor veel bedrijven is dit nog deels onbekend terrein. Daarom willen we de partners zo goed mogelijk helpen om te versnellen in deze business.
Dit doen we door volledig uitgewerkte Solutions, Managed Services en Clouddiensten ter beschikking te stellen.
Van businesscase en –plan, tot dienstbeschrijving voor een juiste afbakening, saleskit om effectief te kunnen verkopen en operationele blauwdruk om de dienst efficiënt en kwalitatief uit te kunnen voeren.
Alle technologiegebieden van Cisco worden ondersteund: Collaboration, Borderless Networks, Datacenter en Virtualisatie zijn onderdeel van het framework.

Het programma heeft inmiddels drie jaar in pilot gedraaid in Nederland, UK en Italië. De gemiddelde waardering van de partners is boven het cijfer 9.
Gefaseerd worden nu eerst een aantal landen in Europa uitgerold. Daarna zullen ook Afrika en Midden Oosten uitgerold worden.

Meer informatie over dit programma is te vinden op www.cmspep.com

Auteur: Juri Pietersen

Juri is business lead bij Conceptsales en houdt zich bezig met sales strategie, salestraining, portfolio ontwikkeling en innovatie bij opdrachtgevers