033 - 7600530 info@conceptsales.nl
Managed services voor Unified Communications

Managed services voor Unified Communications

ConceptSales heeft samen met Cisco een partnerprogramma ontwikkeld.
Samen met Cisco en een aantal Value Added Resellers (VARs) hebben we een portfolio ontwikkeld op het gebied van managed services voor Unified Communications.

De diensten zijn ontwikkeld voor het MKB en gebaseerd op de UC500-serie. VARs hoeven geen grote investeringen te doen in het ontwikkelen van de dienst en hard- en software. Met deze diensten kunnen gebruikers in het MKB voor een vast bedrag per maand “modern bellen zonder zorgen”. Deze diensten kunnen door VARs worden verkocht als hun eigen diensten.

De dienstbeschrijving en alle sales- en operationsmaterialen zijn gebaseerd op Cisco-producten. Met dit initiatief heeft Cisco een grote investering gedaan in de dienstontwikkeling van zijn partners. Partners hadden voor zichzelf deze investering nooit kunnen doen. Nu laat Cisco meerdere partners profiteren van de gezamenlijke ontwikkeling, training en begeleiding. Partners die hun klantenbase open zetten kunnen gebruik maken van een compleet uitgewerkte sales- en operationskit met presentaties, offertes, calculaties, SLA’s, brochures, technische documentatie, inventarisatiescans, etc.
Verder kunnen VARs ook meedoen met sessies voor businessplanning, salestraining en operationsinstructie.
VARs die interesse hebben in het leveren van managed services op het gebied van Unified Communications kunnen contact opnemen met hun Cisco Territory Manager.

Auteur: Juri Pietersen

Juri is business lead bij Conceptsales en houdt zich bezig met sales strategie, salestraining, portfolio ontwikkeling en innovatie bij opdrachtgevers