033 - 7600530 info@conceptsales.nl

Conceptsales Academy - voor commercieel toptalent in ICT

Van interactief online learnings tot en met klassikale topinterventies

 

 

Commerciële toppers in ICT-dienstverkoop

Het verkopen van complexe technologiediensten is een vak apart. Hoe maak je indruk op je klanten en hoe verkoop je concepten waarvan je de kwaliteit pas ervaart als de dienst in werking is getreden? Conceptsales is al jaren dé marktleider in het trainen van sales toppers in de ICT-branche. Met onze unieke aanpak trainen wij mensen op de combinatie van skills en inhoud. En dat maakt dat onze trainingen direct effect hebben, maar tegelijkertijd ook duurzaam effect garanderen.

Nieuwe effectieve manieren van leren

Natuurlijk snappen wij dat een klassikale standaardtraining geen topverkopers oplevert. Daarom investeren we al jaren in interactieve online manieren van leren. Wij bouwen e-learnings, die multichannel media bevatten, waardoor de deelnemers op een leuke en leerzame manier worden meegenomen. Door videocontent, games, interactieve leerobjecten en effectieve checks. 

Het effect is het bewijs

Iedere dag gaan er tientallen mensen door de ons gemaakte online cursussen. En daarbij krijgen we een score van 4.5 uit 5 op de vraag of het programma ook daadwerkelijk effect heeft in de praktijk. Wij zijn pas tevreden als de training ook daadwerkelijk een positief effect heeft op de verkoopresultaten van het team.

Klassikaal verleden tijd?

Voor een optimaal effect combineren we interactieve online learnings met klassikale interventies. Daardoor zijn we in staat de aangeleerde content in de praktijk te testen en te verbeteren. Om dat doel effectief te bereiken werken wij met de beste learning developers, trainers en acteurs. En dat zorgt ervoor dat wij geen kunstje aanleren, maar mensen duurzaam beter maken in hun commerciële vak.

Gratis demo?

Maak snel een afspraak voor een trainingsaanpak die salestoppers creëert

Hi, ik ben Juri en ik help je graag!

Conceptsales
Leusderend 20
3832 RC Leusden
Telefoon: 033-7600530