033 - 7600530 info@conceptsales.nl

UnknownVandaag ontving Conceptsales bericht van Cisco’s Worldwide Learning Partner Channel Team, dat het geaccrediteerd is voor het trainen van Cisco partners. Hiervoor ontving Conceptsales het volgende bericht:

Hartelijk Gefeliciteerd! We zijn blij om u te informeren dat uw aanvraag voor de Business Learning Partner programma is goedgekeurd door de Worldwide Learning Partner Channel Team!

Deze prestatie weerspiegelt de vaardigheden van Conceptsales en de expertise om relevante opleidingen te verzorgen, die bijdragen aan een betere positie en verkoop van Cisco producten, oplossingen en architecturen aan Cisco Channel Partners en de Internal Sales Force.

Met deze nieuwe benaming, is Conceptsales erkend en voldoet zij aan de strenge normen voor educatieve competentie, service, klanttevredenheid en investeringen in Cisco-technologieën. We zijn ervan overtuigd dat Conceptsales Cisco zal helpen bij het voorbereiden van de volgende generatie van IT-professionals uit de industrie door het leveren van marktleidende, Cisco relevante en sales-gerichte geautoriseerde BLP Opleidingen.

We waarderen uw inspanningen en samenwerking met Cisco
Hartelijk dank

Cisco Worldwide Learning Partner Channel

Deze accreditatie is gevolg van een jarenlange samenwerking tussen Cisco, de partners van Cisco en Conceptsales, waarbij Conceptsales partners helpt bij dienstontwikkeling en verkoop optimalisatie programma’s. Met deze status is Conceptsales ook officieel bevoegd de partners te trainen op het gebied van business, marketing en sales, zoals het bedrijf uit Leusden dit voor tientallen andere ICT-dienstverleners doet. Voor deze accreditatie hebben de betrokken trainers van Conceptsales een strenge selectie- en vaardigheidstoets afgelegd bij Cisco, waarvoor zij allen geslaagd zijn.

johananJohanan Bos, managing director Conceptsales: “Deze accreditatie is een belangrijke stap in de mooie samenwerking die we al jaren met Cisco hebben. We kunnen nu naast onze bijdrage op het gebied van dienstontwikkeling en business planning ook onze goed gewaardeerde trainingen aan Cisco partners geven. Hierdoor krijgen deze partners geen algemene training meer, maar een training die verkoopvaardigheden en Cisco diensten samenbrengt. In de praktijk stijgen de verkoopratio’s van deze mensen met tientallen procenten.”

Auteur: Peter Vos

Peter is Marketing Management Consultant bij Conceptsales en houdt zich bezig met marketing strategie, marketing automation, leadgeneratie, vercommercialisering diensten en innovatie bij opdrachtgevers.