033 - 7600530 info@conceptsales.nl

AME Research 5-sterrenIn een uitgebreide ondernemersanalyse heeft AME research opnieuw vijf sterren uitgedeeld aan Conceptsales. Op basis van het businessmodel van Conceptsales, de jaarcijfers en een diepte-interview publiceerde AME-research een uitgebreid artikel over de ICT-markt en de rol van Conceptsales hierin. Zo gaat de analyse in op de eerder geprognotiseerde krimp in de IT-sector en de oplossingen die Conceptsales hiervoor aandraagt. Het artikel is te downloaden op de website van AME Research.

AME heeft een systeem waarbij ICT-gerelateerde bedrijven nul tot vijf sterren kunnen krijgen. Vijf sterren zijn alleen weggelegd voor bedrijven die optimaal presteren in vijf categorieën: financiële slagkracht, economische toegevoegde waarde, productiviteit, rendement en omzet-/personeelsgroei.

Auteur: Peter Vos

Peter is Marketing Management Consultant bij Conceptsales en houdt zich bezig met marketing strategie, marketing automation, leadgeneratie, vercommercialisering diensten en innovatie bij opdrachtgevers.

Deel deze informatie eenvoudig met anderen: Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter