033 - 7600530 info@conceptsales.nl

AME Research 5-sterrenIn een uitgebreide ondernemersanalyse heeft AME research opnieuw vijf sterren uitgedeeld aan Conceptsales. Op basis van het businessmodel van Conceptsales, de jaarcijfers en een diepte-interview publiceerde AME-research een uitgebreid artikel over de ICT-markt en de rol van Conceptsales hierin. Zo gaat de analyse in op de eerder geprognotiseerde krimp in de IT-sector en de oplossingen die Conceptsales hiervoor aandraagt. Het artikel is te downloaden op de website van AME Research.

AME heeft een systeem waarbij ICT-gerelateerde bedrijven nul tot vijf sterren kunnen krijgen. Vijf sterren zijn alleen weggelegd voor bedrijven die optimaal presteren in vijf categorieën: financiële slagkracht, economische toegevoegde waarde, productiviteit, rendement en omzet-/personeelsgroei.

Auteur: Peter Vos

Peter is Marketing Management Consultant bij Conceptsales en houdt zich bezig met marketing strategie, marketing automation, leadgeneratie, vercommercialisering diensten en innovatie bij opdrachtgevers.