033 - 7600530 info@conceptsales.nl
Conceptsales, 's-Gravelandseweg 63, 1217 EJ  Hilversum

Conceptsales, ‘s-Gravelandseweg 63, 1217 EJ Hilversum

Wie het beste anticipeert op een verandering wordt de uiteindelijke winnaar!

Mijn lijfspreuk en in deze tijd weer extra relevant.
Als bedrijven in 2009 minder geld gaan uitgeven aan ICT-zaken zullen ICT-leveranciers dat direct merken tenzij……… Ja, tenzij u als ICT-leverancier voortijdig de overstap hebt gemaakt naar het leveren van ICT-diensten. Alle ICT-bedrijven die een onderstroom aan contractinkomsten hebben opgebouwd zijn minder gevoelig voor economische tegenslag.

“Wat heeft dat nu te maken met de verhuizing van Conceptsales?” hoor ik u denken.

Conceptsales groeit uit het huidige pand in Lelystad en is toe aan een volgende fase die past bij de uitstraling en professionaliteit van onze positie in de markt.
Het unieke van ons programma is dat we alle kennis bezitten om een ICT-leverancier in korte tijd succesvol te maken in het leveren van ICT-diensten. En dát is nu precies waar de markt op dit moment behoefte aan heeft. Uw klanten willen geen geld meer uitgeven aan spullen maar willen ICT-functionaliteit als dienst afnemen.

Hardwareleveranciers, telecombedrijven, detacheerders, infrasolutionproviders en vele anderen kloppen bij ons op de deur voor ons programma of voor onze ondersteuning bij optimalisatie van hun portfolio, sales- of operationele afdeling. Een zeer praktische aanpak door een team van specialisten die allen minimaal 15 tot 20 jaar ervaring hebben in outsourcing en/of ICT-dienstverlening. Precies dát doen wat nodig is om snel succesvol te zijn, dát is Conceptsales!

Per 2 januari 2009 is ons nieuwe adres:
Conceptsales B.V.
’s-Gravelandseweg 63
1217 EJ Hilversum
Telefoon 035-6299010

Dank voor de samenwerking en uw vertrouwen. We ontvangen u vanaf 2009 graag in ons nieuwe pand in Hilversum.

Met vriendelijke groet,

Menno Zorn
Algemeen Directeur

Auteur: Juri Pietersen

Juri is business lead bij Conceptsales en houdt zich bezig met sales strategie, salestraining, portfolio ontwikkeling en innovatie bij opdrachtgevers