033 - 7600530 info@conceptsales.nl

ConceptSales logo“Nieuwe stijl ?” horen wij u denken…
Dat zullen wij toelichten! ConceptSales helpt ICT-bedrijven met het ontwikkelen en succesvol verkopen van ICT-diensten. We maken een businessplan, ontwikkelen uw portfolio, trainen & coachen uw sales en richten uw operatie in.
In 3 tot 6 maanden is uw organisatie klaar om diensten te verkopen en naar tevredenheid klanten te bedienen.

Het Create Profit Program
ConceptSales heeft een programma ontwikkeld ter ondersteuning van de daarvoor benodigde bedrijfsverandering : Het Create Profit Program. Hiermee helpen we ICT-bedrijven met de omslag naar een succesvolle ICT-dienstenorganisatie.
Hiertoe zet ConceptSales een complementair team van gedreven managers in die de kennis en methoden beheersen die nodig zijn om de verkoop en exploitatie van ICT-diensten tot een succes te maken. Al onze medewerkers zijn zeer ervaren en creëren voor ICT-bedrijven de ideale mix tussen portfoliobouw, verkoopsucces en operationele inrichting.

Wat is er dan nieuw ?
Nieuw is dat we besloten hebben om, vooruitlopend op het volledige traject van het Create Profit Program, de afzonderlijke resources beschikbaar te stellen om de verandering geleidelijk in gang te zetten.
Veel van onze klanten hebben de wens uitgesproken om op de afzonderlijke deelgebieden, zoals Business Consultancy, Sales hitteam, Portfoliobouw, Inrichting project organisatie en Beheer proces implementatie, te kunnen profiteren van onze kennis.
Wij hebben naar deze wensen geluisterd en besloten daaraan tegemoet te komen. Dus bent u op zoek naar ad interim Business Consultancy, Sales, Portfolio of Operations managers dan helpen we u daar, vanaf vandaag, graag bij.
In toekomstige uitingen gaan we hier meer aandacht aan besteden.

Auteur: Juri Pietersen

Juri is business lead bij Conceptsales en houdt zich bezig met sales strategie, salestraining, portfolio ontwikkeling en innovatie bij opdrachtgevers