033 - 7600530 info@conceptsales.nl

Create Profit Program
Create Profit Program

ConceptSales heeft onlangs haar Create Profit Program gelanceerd.

Via dit programma kunnen we ICT-bedrijven van elke omvang helpen om zeer snel winstgevende ICT-beheerdiensten te realiseren. Create Profit biedt voor elk ICT-bedrijf een complete fasering en de praktische stappen om tot succes te komen. Het unieke van Create Profit is dat er al binnen een maand nieuwe diensten verkocht kunnen worden doordat ConceptSales al meerdere diensten volledig uitgewerkt klaar heeft liggen.

Klanten kunnen in overleg met onze deskundigen bepalen van welke onderdelen uit het programma ze gebruik willen maken.
“We begeleiden onze klanten in verschillende stadia van het ontwikkelen van ICT-diensten”, vertelt Johanan Bos, Commercieel Directeur bij ConceptSales. “Het kan daarbij gaan om het volledig vanaf nul opbouwen van één dienst, het ontwikkelen van een nieuw portfolio of zelfs het opzetten of reorganiseren van een hele business unit ICT-beheer. Daarbij maken we gebruik van de reeds bestaande specifieke ICT-expertise van de klant en voegen wij onze kennis en deskundigheid toe. Onderscheidend is dat we alle stappen vooraf al volledig uitgewerkt hebben. Onze klanten weten dus wat ze kunnen verwachten en of dit gaat aanslaan binnen hun klantenkring. Deze aanpak leidt snel tot resultaten. Op basis van recente ervaringen met bijvoorbeeld IMD, KPN en NEH is het programma vervolmaakt.”

Voortgang en valkuilen
Naast de consultancy en expertise omtrent het bouwen, aanpassen of uitbreiden van een ICT-beheerdienst ondersteunen we deze ook met de nieuwste technologieën voor het inrichten en beheren van ICT-infrastructuren. Via het bijbehorende ondersteuningsprogramma worden de diensten blijvend geëvalueerd en bijgesteld om het succes ook in de toekomst vast te houden.
“Het is telkens weer verrassend om mee te maken hoe snel je als externe partij voortgang kunt maken met een strak en goed doordacht programma”, aldus Simon Voogd, Senior Program Manager bij ConceptSales. “Waar eigen medewerkers een verandering voor het eerst meemaken, kunnen wij ze om de valkuilen heenleiden om juist die activiteiten te doen die op dat moment van belang zijn.”

Auteur: Juri Pietersen

Juri is business lead bij Conceptsales en houdt zich bezig met sales strategie, salestraining, portfolio ontwikkeling en innovatie bij opdrachtgevers