033 - 7600530 info@conceptsales.nl

Conceptsales werkt exclusief voor bedrijven in de IT- en telecombranche en is gespecialiseerd in innovatie, marketing en sales. Al meer dan 10 jaar helpen onze specialisten opdrachtgevers om de winstgevendheid van dienstverlening te verhogen. Dit doen ze door het rendement op dienstverlening, sales en partnerprogramma’s te verhogen.

Dienstverlening aan ICT-bedrijven en vendoren met een partnerkanaal

Innovatie en dienstontwikkeling

Het ontwikkelen en onderhouden van diensten is een vak apart. Snel en goed zorgen voor klantgerichte dienstverlening, welke schaalbaar is en ‘goed verkoopt’ is een kwestie van de juiste processen doorlopen. En beschikken over handige tools om de juiste beslissingen. Maar ook  de juiste ervaring hebben om valkuilen te omzeilen en succesfactoren direct te gebruiken. Op het gebied van innovatie levert Conceptsales de volgende diensten. Klik op de afbeelding voor meer informatie.

winstgevende_diensten

 

Salesrendement

Jaar over jaar de omzet- en margedoelstellingen halen, wie wil dat niet? Conceptsales helpt u graag om meer salesrendement te realiseren. Daarvoor werken we aan het verkoopproces, de materialen en de skills. Maar ook aan de marketingkant om ervoor te zorgen dat u op de korte- en lange termijn beschikt over gekwalificeerde leads. Door gebruik van slimme marketingconcepten die zorgen dat u potentiële klanten helpt in het inkoopproces. Klik op de afbeelding voor meer informatie.

 

salesrendement

Partnerrendement

Als u werkt met een partnerkanaal, zult u ondervonden hebben hoe lastig het is om partners op één lijn te krijgen en te houden. U wilt dat partners uw propositie goed in de markt zetten en hier zelf waarde bovenop leggen. Maar het valt voor uw partners niet mee om toegevoegde waardediensten te vermarkten en te verkopen. Wij helpen u graag deze kloof te overbruggen, door partners goed te enablen uw producten en diensten om te zetten in waardevolle klantgerichte proposities. Inclusief de materialen die ze nodig hebben om een quick start te maken. En we trainen de partners om het verkooprendement direct te doen stijgen.

partnerrendement

 

Wacht niet langer en daag ons uit voor een review om snel

  • Meer gekwalificeerde leads te genereren
  • Het succes van alle stappen in het verkoopproces te verhogen
  • Onderscheidende en winstgevende ICT-diensten op te zetten en te onderhouden
  • Meer succes te creëren in het partnerkanaal
  • Medewerkers te trainen op klantgerichte sales- en marketingvaardigheden voor optimaal succes