Continu ontwikkelen van salesteams en saleskanalen

Sales readiness

“Sales-readiness” betekent continu leren. Jouw markt, jouw klanten en diensten zijn immers altijd in beweging. Elke interactie met klanten vraagt een topprestatie van sales. Maar organisaties die beter willen presteren, kunnen niet alleen vertrouwen op de toewijding van sales. Wij geloven dat een gedegen ontwikkelstrategie en effectieve leerprogramma’s nodig zijn, zodat salesteams altijd over de juiste kennis en vaardigheden beschikken. Daarom biedt onze Academy:

  • Een modern Learning Experience Platform
  • Blended leerprogramma’s
  • Managed Learning Operations

Lees hieronder meer over deze onderdelen.

Sales readiness
Learning Experience Platform

Learning Experience Platform

Hoe maak je leren effectief en boeiend als er steeds minder tijd is voor het ontwikkelen van commerciële kennis en skills? Door slimme leertechnologie te combineren met een optimale gebruikerservaring! Op die manier maak je het eenvoudig om de juiste trainingen en online learnings te vinden en te volgen. Het Conceptsales-leerplatform gebruikt Google-, Netflix- en Spotify-technologie en biedt leercontent aan op basis van functie, interesse of zoekgedrag. Dit maakt blended leren super aantrekkelijk.

Blended leerprogramma’s

Niet iedereen leert op dezelfde manier en niet elke leermethode is geschikt voor het trainen van commerciële vaardigheden. Samen met jou ontwikkelen we effectieve leerprogramma’s, die aansluiten op de wereld van sales, op jouw dienstaanbod en de doelgroep waaraan jij verkoopt. De Conceptsales Academy biedt een ruime variatie aan bouwstenen en leervormen die in een persoonlijke aanpak de oplossing bieden voor jouw salesuitdaging.

Product training

Product training

Assessments

Assessments

Mobile learning

Mobile learning

Video learning

Video learning

Activatie training

Activatie training

Certificering

Certificering

Online activatie training

Online activatie training

E-learning

E-learning

Managed Learning Operations

Heb je zorgen over opleidingsadvies, learning-support, organiseren en planning van trainingen of de financiële administratie daarvan? Laat ons je dan helpen met Managed Learning Operations. In combinatie met het Conceptsales-leerplatform ondersteunen wij jou in de dagelijkse activiteiten die horen bij het leer- en ontwikkelproces van jouw medewerkers.

Je bespaart tijd, jouw mensen worden adequaat geholpen en je reporting en facturatie is perfect op orde.

Managed Learning Operations

Inspirerende voorbeelden

Meer weten?

Bel ons voor een afspraak!

+31 (0)33-7600530