Online product- en salestrainingen die het verschil maken

Moderne manieren van leren

Mappen met theoretische leerstof, een stoffig zaaltje met een flipover en een trainer die een monoloog houdt voor de groep. Het zijn methoden die niet effectief en zeker niet leuk zijn. Conceptsales is gespecialiseerd in het ontwikkelen en geven van trainingen met effect. Of het nu gaat om het trainen van skills, het updaten van kennis of om het inslijpen van gewenst gedrag: wij bouwen graag interactieve, blended learnings. Een innovatieve mix van on- en offline leren, die jouw team niet alleen sterker maakt, maar ook meer onderscheidend en productiever.

Moderne manieren van leren

Slimme leerconcepten met bewezen impact

Micro leren

In de huidige scroll-en-swipecultuur is micro leren dé manier om meer kennis over jouw product op te doen. De methode is effectief voor wie slimme ‘’how-to’s’’ op salesvaardigheden wil trainen. Het microlearning-concept geeft je direct antwoord op concrete dilemma’s, je krijgt tips en doet kennis op waarmee je jouw salesvaardigheden verbetert.

Context leren

Product- of dienstkennis gebruiken in de context van strategie, doelstellingen, jouw klant en de waarde die je wilt leveren. Wij brengen het allemaal samen in realistische klantscenario’s en verkoopstrategieën. Zo leer je razendsnel hoe jij succesvol wordt met jouw producten en diensten.

Focus leren

Alles wat je aandacht geeft beklijft. Hoe beter je jouw diensten begrijpt en vertaalt naar de realiteit van jouw klant, hoe meer impact je maakt. Focus leren brengt complexe aspecten van jouw diensten naar de voorgrond en helpt je impact te maken bij jouw klanten. Zo leer je toegevoegde waarde van jouw producten nog beter te verkopen.

Micro leren

Het leerconcept micro leren komt direct ter zake. Eén salesuitdaging staat centraal, hier ga je mee aan de slag. Een salescoach verschaft met bijvoorbeeld een klantspecifiek scenario meer context en geeft tips over hoe je de salesuitdaging het best kunt aanpakken. Dan de praktijk: hoe pas je de lessen toe in jouw dagelijks werk? Dankzij direct bruikbare voorbeelden maak jij binnen vijf tot vijftien minuten de vertaalslag naar een werkwijze die excellent resultaat oplevert.

Micro leren
Context leren

Leren doe je om een reden. De ‘waarom’ vraag is bij context leren dan ook het vertrekpunt. Vervolgens gaat het om het leveren van toegevoegde waarde. Jouw klant staat immers centraal. Van daaruit leer je de details over jouw product of dienst beter zien, evenals de situaties waarin jouw klant baat heeft bij jouw product of dienst. Je doet kennis op over de beste verkoopstrategieën. Via een zelftest check je of je voldoende weet om succesvol te verkopen.

Context leren
Focus leren

Soms maakt dat extra beetje kennis het verschil tussen het wel of niet spotten van de verkoopkans. Je product of dienst goed kennen is dus cruciaal, maar niks waard zonder inzicht in de situaties waarin je klant de dienst optimaal benut. Sommige producten of diensten zijn omvangrijk, en specifieke toegevoegde waarde van functies blijft dan vaak onderbelicht. Door in te zoomen op klantvoorbeelden die verhelderen hoe zij producten of diensten gebruiken, leer je nieuwe verkoopkansen ontdekken binnen jouw portfolio.

Focus leren

E-learnings met impact

200

0

E-learnings ontwikkeld

59540

0

E-learnings gevolgd

8.6

0

E-learnings rating

Inspirerende voorbeelden

Meer weten?

Bel ons voor een afspraak!

+31 (0)33-7600530