Van strategie naar commercieel resultaat

Creeër moments of magic

Van strategie naar een “high-performance” commercieel resultaat. Het komt zo nauw als de afstelling van een Formule 1 auto. Jouw proposities moeten perfect passen bij de behoefte en uitdagingen van jouw klanten. Het salesproces moet naadloos aansluiten op de manier waarop jouw klant koopt. Met impactvolle “moments of magic” en essentiële “moments of thruth” voeg je waarde toe en win je het vertrouwen van jouw klant. Door jouw salesmethodiek en salesproces nauw af te stemmen op jouw doelgroep, ontwerpen en creëren wij structureel hoge conversies, blije klanten en meer omzet!

Conceptsales helpt met het ontwerpen en inrichten van de zes pijlers voor high performance sales. Klik op één van de pijlers om meer te weten te komen.

Creeër moments of magic
Onderscheidende diensten

Onderscheidende diensten

Onderscheidende diensten die klanten willen kopen

Succesvolle bedrijven, hebben succesvolle diensten. Dat is logisch. Twee factoren zijn bepalend voor het slagen van services: de aantrekkelijkheid en de kwaliteit. Aantrekkelijkheid leidt ertoe dat klanten diensten kopen, kwaliteit zorgt voor loyaliteit en groei.

Wij zijn de experts die uw organisatie begeleiden van goed idee tot commercieel resultaat. Dankzij ruim vijftien jaar ervaring en onze bewezen effectieve aanpak (gebaseerd op Design Thinking en Design Sprints), staat jouw dienst in no time.

Wanneer wil jij succes boeken met jouw nieuwe dienst?

Commerciële blueprint

Een winnende commerciële strategie

Succesvolle organisaties hebben een commerciële blauwdruk; die sluit aan op het inkooptraject van hun klanten en de manier waarop zij dat begeleiden met hun verkoopproces. Welke fases maakt een klant door, welk effect willen we sorteren in iedere fase, waar overtreffen we de verwachting en waar winnen we de klant voor ons met onze “magic”? Kortom een commerciële blueprint die de strategie van jouw verkooporganisatie weergeeft en deze omzet in executie!

Wanneer wil jij “moments of magic” creëren voor jouw potentiële klanten?

Commerciële blueprint
Way of selling

Way of selling

Bekwame medewerkers bepalend voor commercieel succes

Jouw portfolio, jouw markt en jouw benadering bepalen jouw manier om succesvol te zijn; jouw “way of selling”. Jouw salesproces vraagt in iedere fase specifieke kennis en vaardigheden. Bewezen salesmethodologieën ondersteunen hierbij. De “moments of magic” en “moments of truth” uit jouw commerciële blauwdruk moeten in dit proces worden uitgevoerd om de klant en de opdracht te winnen. In een markt vol onvoorziene omstandigheden, met klanten die voortdurend hun inkoopgedrag veranderen, vraagt dit een continue ontwikkeling van jouw commerciële vaardigheden.

Wanneer wil je jouw “way of selling” borgen, zodat jouw verkopers doorlopend groeien?

Salescultuur

Een goede salescultuur zorgt voor betrokken en intrinsiek gemotiveerde verkopers

Wat is jouw “why, how en what”? Wat is jouw visie op de markt? Welke waarde wil je toevoegen? En belangrijker, wat zijn de kernwaardes op basis waarvan jullie willen samenwerken?

Een goed gedragen salescultuur is de lijm van het team. Iedereen weet wat er wordt verwacht en is in staat om zelfstandig beslissingen te nemen. Met workshops bakenen we definities af en creëren we betrokkenheid.

Salescultuur
Salesleiderschap

Salesleiderschap

Inspirerende leiders maken het verschil

Jouw DNA, hechtingsstijlen, persoonlijke en professionele ontwikkeling hebben je gebracht waar je nu bent. Maar waar ligt precies jouw talent en in hoeverre is dat tot ontwikkeling gekomen? Welk voorkeursgedrag vertoon jij en in hoeverre is dat functioneel?

Ben jij ook geïnspireerd door bepaalde leiders en zou je zelf ook meer willen inspireren? Durf jij de confrontatie met jezelf aan? Klik dan hier en vraag een talentscan aan.

Verkoopsystemen

Systemen voor inzicht, sturing en verbetering

Een goed ingericht CRM systeem met de juiste KPI’s en dashboards geven je exact de stuurinformatie die nodig is om je organisatie continu te verbeteren. Wat is jouw leadwaarde/OIT ratio?
Een goed doordacht bonusplan zorgt voor intrinsiek gemotiveerde medewerkers!

Conceptsales werkt met ervaren commerciële bestuurders en CRM specialisten. Je bent één muisklik verwijderd van meer succes!

Verkoopsystemen

Meer weten?

Bel ons voor een afspraak!

+31 (0)33-7600530