Commerciële activatietraining met jouw portfolio en doelgroep

Oplossingen voor complexe salesuitdagingen: impactvol trainen

Salestraining is geen doel op zich. Waar het om gaat, is excellente salesperformance. Je wilt betere gesprekken leren voeren met klanten, om meer omzet te behalen. Trainingen moeten leiden tot blijvende verandering. Wij helpen je daarbij. In onze aanpak draait het om bewustwording, reflectie, leren en om activatie van nieuwe vaardigheden in de praktijk. Lees hieronder meer over onze trainingen en bekijk ons trainingsaanbod! Wil je weten hoe wij jouw sales in beweging krijgen?

Oplossingen voor complexe salesuitdagingen: impactvol trainen

Een uitdagend perspectief: Outside-in selling

Weten wat er echt in je klant omgaat? Dat wil elke sales. De basis voor echte waardecreatie is de klant werkelijk begrijpen en achterhalen wat hij nodig heeft, en dat is niet altijd wat hij wil kopen. Een moderne sales stelt zijn klant centraal. Dit is makkelijk gezegd, maar in de praktijk is het een hele uitdaging. Want in alle stappen van de sales-cycle kom je valkuilen tegen. Conceptsales outside-in selling verandert je mindset en transformeert jouw salesaanpak.

Activatietrainingen: Leren is doen!

Wat is bepalend voor de effectiviteit van een salestraining? De toepasbaarheid in de praktijk! Waarom dan niet meteen aan de slag gaan? Onze activatietrainingen nemen de praktijk als uitgangspunt. Tijdens het trainingsprogramma worden deelnemers uitgedaagd om te oefenen tijdens het dagelijks werk en geleerde vaardigheden direct toe te passen. Lees onze blog over hoe wij salestraining laten werken voor jouw organisatie.

Activatietrainingen: Leren is doen!

Ons aanbod Outside-in trainingen met slagkracht:

Accountmanagement

Hoe creëren we trouwe klanten?

Moderne sales

Hoe verkopen we onze diensten?

Salesleiderschap

Hoe maak ik mijn sales succesvoller?

Leadgeneratie

Hoe spotten wij nieuwe klanten?

Dealclosing

Hoe winnen we complexe deals?

Pitchen en presenteren

Hoe pitchen wij onze oplossing?

Accountmanagement Accountmanagement

Leer hoe je jouw klanten continu inspireert, adviseert en boeit. Groei met je klant via heldere ontwikkelstrategieën, DMU-verbreding, accountactieplanning en pak jouw rol als trusted advisor. Benut cross-sell-technieken om klanten beter te helpen en meer waarde te bieden.

Moderne sales Moderne sales

Jouw klant staat centraal bij al jouw salesinspanningen. Hoe voer je een effectief behoefteonderzoek, gericht op het creëren van verkoopkansen? In welke fase van de buy-cycle kun je de meeste waarde toevoegen als vertrouwd adviseur? Je leert in deze training om een dialoog te voeren vanuit klantperspectief en samen met je klant een (impliciete) behoefte door te vertalen naar jouw oplossing.

Salesleiderschap Salesleiderschap

Salesleiders dragen en vormen het commerciële succes van organisaties. Echt leiderschap toon je als je ervoor zorgt dat de organisatie en het salesteam zich zodanig ontwikkelen dat commerciële doelen blijvend worden gerealiseerd. Hiervoor moeten ze beschikken over de juiste kennis, mindset, attitude en skills. Dit programma biedt de salesmanager het platform om zijn leiderschap naar een hoger niveau te tillen.

Leadgeneratie Leadgeneratie

Hoe creëer je leads? Welke strategie levert het meeste rendement op? Tijdens deze training breng je verschillende strategieën in de praktijk. Je leert kansen te kwalificeren, je ontwikkelt zelfvertrouwen en een positieve mindset ten aanzien van persoonlijke leadgeneratie. Door online en offline dialogen te voeren, creëer je tijdens de training al de eerste verkoopkansen en sluit je deals.

Dealclosing Dealclosing

Hoe verzilver je verkoopkansen? In deze training leer je deals op het juiste moment te closen. Je benut jouw verkoopvaardigheden en inzicht in psychologische klanttypes en laat zo behoeften van jouw klant leidend zijn bij het afronden van deals. Het resultaat is dat je hogere conversie naar opdrachten behaalt, meer zelfvertrouwen krijgt en meer plezier in onderhandelen.

Pitchen en presenteren Pitchen en presenteren

In je commerciële rol kom je vroeg of laat in een situatie waarin je jezelf, je bedrijf, een idee, een oplossing of een combinatie hiervan presenteert aan publiek. Of je nu voor veel of weinig toehoorders komt te staan, uiteindelijk is het in jouw belang dat ze je nooit meer vergeten en dat jouw boodschap glashelder overkomt. Hoe je dat doet? Dat leer je in deze training!

Meer weten?

Bel ons voor een afspraak!

+31 (0)33-7600530