033 - 7600530 info@conceptsales.nl

Tijdens de KPN Businessdag ontvingen de eerste deelnemers van de KPN Business Partner Academy hun welverdiende certificaat.

De academy is afgelopen jaar van start gegaan op initiatief van KPN BPO. Doel is om samen met business partners te werken aan meer rendement op het KPN-portfolio. Conceptsales exploiteert de Academy voor KPN via trainingen en eLearning en neemt de examens af bij business partners.

KPN_geslaagd2

 

Kennis en salesvaardigheden
De opleidingen van de academy richten zich op up-to-date portfoliokennis én het verbeteren van salesvaardigheden. Hierdoor profiteren klanten van professioneel advies, dat aansluit op hun persoonlijke wensen en behoeften.

Vickey

Vickey

Met Vicky op de foto
Voor de diploma-uitreiking gingen de deelnemers op de foto met Vicky, de virtuele coach van de academy, die voor deze gelegenheid de echte wereld was binnengestapt. Na de feestelijke uitreiking door directeur René Schenk werden de certificaten vol trots in de lucht gehouden.

Al 50 geslaagden
Inmiddels hebben bijna 50 medewerkers van business partners een opleiding als Consultant of Sales Expert afgerond. De komende tijd groeit dit aantal gestaag door.

 

Bekijk de complete foto-collage op onze Facebook pagina!

Auteur: Peter Vos

Peter is Marketing Management Consultant bij Conceptsales en houdt zich bezig met marketing strategie, marketing automation, leadgeneratie, vercommercialisering diensten en innovatie bij opdrachtgevers.