033 - 7600530 info@conceptsales.nl
erik-nederveen_150x220

Erik Nederveen

Per 1 november 2007 is Erik Nederveen in dienst getreden bij ConceptSales in de functie van Manager Projecten.

Met het CreateProfit programma van ConceptSales worden noodzakelijke veranderingen projectmatig doorgevoerd. Vooraf duidelijkheid over het verwachte eindresultaat en transparantie in de manier waarop dit wordt bereikt geeft klanten vetrouwen in een goed verloop.
Erik Nederveen is binnen ConceptSales verantwoordelijk voor de projecten die bij klanten worden uitgevoerd. Hiernaast zal hij het CreateProfit-programma complementeren met producten voor het optimaliseren van de projectorganisatie en het projectmatig werken bij klanten. Erik Nederveen heeft in de afgelopen 14 jaar kennis en ervaring opgedaan met het leiden van projecten en het inrichten van projectorganisaties. Hiernaast is hij in diverse rollen verantwoordelijk geweest voor het aansturen van de operatie.

“In de rol van Manager Projecten bij ConceptSales kan ik mijn passie voor het vak maximaal inzetten. De mix van het aansturen van uitdagende projecten bij klanten en inhoudelijke ontwikkeling is bij ConceptSales optimaal ingevuld. De drive voor het behalen van succes bij klanten en het geloof in het CreateProfit-programma zijn voor mij bepalend geweest voor de overstap naar ConceptSales”.

Auteur: Juri Pietersen

Juri is business lead bij Conceptsales en houdt zich bezig met sales strategie, salestraining, portfolio ontwikkeling en innovatie bij opdrachtgevers