033 - 7600530 info@conceptsales.nl

 

Het CMSPEP programma van Cisco, welke door Conceptsales is ontwikkeld, wordt geleidelijk naar de verschillende Europese landen gebracht. CMSPEP is een Cloud & Managed Services Partner Enablement Programma. Het framework bevat alle documenten voor businessplanning, predefined portfolio, saleskits en operations tools en wordt in het Engels aangeboden. Door het framework kunnen partners in korte tijd zelf Cloud Provider of Cloud builder worden. Ook kunnen ze Managed Services aanbieden en Clouddiensten van Cloudproviders gaan resellen. Het programma is nu actief in Nederland, België, Engeland en Spanje. In april zal er gestart worden met de uitrol van het programma in Duitsland, Polen en Kroatië.

In februari werd het CMSPEP-programma in Madrid aan de sales van Cisco geïntroduceerd, waar het met veel enthousiasme is ontvangen. Het Spaanse team is druk bezig om partners te werven voor het programma. Naar verwachting zullen medio april de eerste groep partners worden getraind in Madrid. De training is door Conceptsales ontwikkeld en zal door Global Knowledge in de lokale taal worden gegeven.

Binnenkort zal er voor het CMSPEP-programma een nieuwe portal gelanceerd worden. Op dit moment is er al informatie beschikbaar over het framework op www.cmspep.com.

 

 

 

Auteur: Peter Vos

Peter is Marketing Management Consultant bij Conceptsales en houdt zich bezig met marketing strategie, marketing automation, leadgeneratie, vercommercialisering diensten en innovatie bij opdrachtgevers.