033 - 7600530 info@conceptsales.nl
frans_6015

Frans Hoolsema

 Per 1 september 2007 is Frans Hoolsema in dienst getreden bij ConceptSales in de functie van Proces Consultant.

ConceptSales levert sinds enige tijd een gestandaardiseerd pakket van ITIL beheerprocessen in combinatie met de Priox Services Management applicatie. Dit Services Management “Out of the box” model levert ConceptSales aan ICT bedrijven die managed services leveren of willen gaan leveren aan hun klanten. Frans Hoolsema is aangetrokken om de bestaande processen bij het ICT bedrijf te vertalen naar het model van ConceptSales. Zijn kennis heeft hij opgedaan als Navision implementatie specialist en bij DeskForce, de hosted desktop management solution.

De stap van applicatie en procesimplementatie naar het laten landen en afstemmen op de bestaande klantprocessen is een logische, aldus Frans. “Mijn keuze voor ConceptSales wordt mede ingegeven door de 100% focus die zij hebben op de ICT bedrijven in de Benelux, dynamisch, technisch hoogstaand en veel toegevoegde waarde”.

Auteur: Juri Pietersen

Juri is business lead bij Conceptsales en houdt zich bezig met sales strategie, salestraining, portfolio ontwikkeling en innovatie bij opdrachtgevers