033 - 7600530 info@conceptsales.nl

De outside-in selling methodiek van Conceptsales begint wereldwijd behoorlijk indruk te maken. Ligt de primaire focus vanuit een aantal vendoren vooral in Europa, wereldwijd komen er ook regelmatig mooie verzoeken binnen om trainingen te geven op het gebied van sales, leadership, marketing en projecten. Zo gaven Remco Rijnhart en Yuri van der Sluis vorige week een outside-in salestraining in Rusland (Moscow), welke door de kandidaten een gemiddeld eindcijfer kreeg van een 9,96.

Vooral het inzicht in de salescycle, onderhandelskills en het bedenken van outside-in vragen werden door de deelnemers als bijzonder waardevol en direct praktisch toepasbaar gewaardeerd.

 

All information used in the training was very useful. Especially the negotiation skills, sales cycle and methodology of asking questions

 

Inmiddels  hebben we al heel wat trainingen gegeven in en buiten Europa. Hieronder een overzicht van de landen waar we actief zijn (geweest):

world

worldworld

Auteur: Peter Vos

Peter is Marketing Management Consultant bij Conceptsales en houdt zich bezig met marketing strategie, marketing automation, leadgeneratie, vercommercialisering diensten en innovatie bij opdrachtgevers.