033 - 7600530 info@conceptsales.nl

Als onderdeel van het ‘Welkom in de toekomst’ programma van Getronics, hebben 59 personen deelgenomen aan de Conceptsales Academy. In deze Academy worden verkopers getraind in het verkopen van toegevoegde waardediensten en outside in verkopen. Van de 59 deelnemers slaagden er 50 voor het examen, welke bestond uit een theoriegedeelte en een praktijkdeel bestaande uit rollenspellen.

Het programma van de Conceptsales Academy is op Getronics afgestemd en heeft een doorlooptijd van vier maanden. In de training komen de verschillende stappen uit de salescycle aan de orde en hoe verkopers efficiënt en succesvol door deze stappen kunnen lopen. De training werd door de account managers en sales management hoog gewaardeerd met een prachtig gemiddelde van 8,2.

Salesmanager: Uitstekende training. Ik heb hele goede feedback van de account managers ontvangen en we zijn het ermee eens dat het een bijzonder waardevolle training was.

Account manager: Verruit de beste salestraining die ik ooit gehad heb.

Getronics Conceptsales Sales Academy verkooptraining

Account manager: De rollenspellen waren niet alleen erg leuk, ze hebben me enorm geholpen te verbeteren in outside in verkopen.

Account manager: Goed gevarieerde opzet waardoor de training continu leerzaam en spannend bleef.

 

Auteur: Peter Vos

Peter is Marketing Management Consultant bij Conceptsales en houdt zich bezig met marketing strategie, marketing automation, leadgeneratie, vercommercialisering diensten en innovatie bij opdrachtgevers.