033 - 7600530 info@conceptsales.nl

enquêteIs dienstontwikkeling bij u ook zo’n langdurig proces? Bent u benieuwd hoe het bij andere IT- en/of telecombedrijven gaat? Doe mee met het onderzoek en krijg inzicht in het dienstontwikkelingsproces van IT- en telecombedrijven. Waar loopt men tegenaan, hoe wordt het proces gemanaged en hoe kan het worden verbeterd? Na afloop van het onderzoek delen wij de resultaten én learnings met u.

Conceptsales voert het onderzoek uit in samenwerking met o.a. AME Research en ITSMF.

Het ontwikkelen van diensten is een proces dat in iedere organisatie anders verloopt. Door verschillende factoren, zoals veranderende vraag van klanten en technologische ontwikkelingen, is het bouwen van een dienst voor veel bedrijven een behoorlijk grote en vooral tijdrovende uitdaging. Hoe bouw je nu precies een dienst? Wie wordt hierbij betrokken? Is er een manier om dit proces te versnellen?

De enquête duurt ca. 10 minuten. Het onderzoek bestaat uit 23 vragen. Klik op de start button om naar het onderzoek te gaan. Alvast hartelijk dank voor uw deelname!
startknop

 

Auteur: Juri Pietersen

Juri is business lead bij Conceptsales en houdt zich bezig met sales strategie, salestraining, portfolio ontwikkeling en innovatie bij opdrachtgevers