033 - 7600530 info@conceptsales.nl

Dat zeggen onze tevreden klanten...

Referenties

 

 

“Echte Propositie bouwers” – Met hun gefaseerde aanpak uitstekende begeleiders in het ontwikkelen van tastbare en aantrekkelijke proposities”

Joris Leupen – Director Strategy & Solutions Telindus

Director Strategy & Solutions , Telindus

“Als je serieus bent je organisatie future proof te maken, is een gesprek met Conceptsales geen verloren tijd!”

Marcel Suers – Digital Transformation & Business Developer

VANAD

“Conceptsales leverde ons uitmuntende Marketing & Leadgeneratie ondersteuning”

Roland Deters

VX Company Managed Services B.V.

“Perfecte business partner voor marketing en sales”

Jan-Hein Bastiaenen

CEO, Strict

“Conceptsales heeft echte Marketing & Salespower. Ze zijn als geen ander in staat zaken heel concreet te maken”

Erik Zeillemaker

VX Company IT Services B.V.

“Gepassioneerde en ervaren consultants die in staat zijn om veranderingen teweeg te brengen in elke pijler van de organisatie”

Hans van den Broek

Solvinity Group B.V.

“Conceptsales levert bijzonder veel toegevoegde waarde op het vlak van portfoliomanagement, leadgeneratie en sales”

Tony Johnson

Lemontree – masters in ICT

Voordat Vancis een samenwerking is aangegaan met Conceptsales had zij al een bloeiende en grootschalige cloud operatie. Toch ontstond vanuit de organisatie de behoeften om het dienstaanbod marktconform te maken en te standaardiseren. Dit was vooral van belang met de focus op de afstemming tussen operatie en sales. Om te komen tot het gewenste dienstaanbod hebben wij gebruik gemaakt van de dienstverlening van Conceptsales. Conceptsales weet de juiste mensen bij elkaar te brengen om te komen tot de best passende propositie. Zij laten je nadenken, spiegelen, leveren input en denken mee. Daarnaast hebben zij veel kennis van de markt, welke helpt bij het definiëren van de propositie. Dit alles heeft geresulteerd in een concurrerend en marktconform Vancis dienstaanbod, waar ook onze eigen bedrijfsvoering aan is opgehangen.

— Eric Heemskerk commercieel directeur Vancis

 

Conceptsales is meer dan alleen sales, het is een aanvulling op alle strategische en bedrijfskundige uitdagingen.

— Olaf van Oord directeur Proxsys

 

De mensen van Conceptsales zijn ervaren professionals die weten waar ze het over hebben. Ze zetten hun kennis en ervaring op zeer pragmatische wijze in met een scherp oog voor doorlooptijd en budget. We hebben met plezier samengewerkt en de basis gelegd voor een nieuw verkoopkanaal. En met succes.

— Jan Willem des Tombe CEO IS Group

 

>Conceptsales is een professionele organisatie, die middels haar kennis en open communicatie heeft bijgedragen aan het structureel opzetten van nieuwe business activiteiten van Abecon. Wij zijn verheugd dat deze nieuwe activiteiten inmiddels substantieel bijdragen aan onze resultaten.

— Constant van Limburgh algemeen directeur Abecon

 

Namens de BPO organisatie van KPN wensen wij jullie veel succes toe in jullie nieuwe pand en de succesvolle dienstverlening van Conceptsales! De olijfboom als levensboom is een van de weinige bomen die zelf vruchten kan produceren in complexe omgevingen. De olijboom staat bekend om zijn lange levensduur en instandhouding van productiviteit. Middels deze olijfboom symboliseren wij de verbondenheid met Conceptsales en een vruchtbare samenwerking.

— Namens KPN BPO, Rene Schenk, Eelco Wessels Boer, Marc Heuchemer en Margot Dullaert

 

Conceptsales begrijpt echt wat er nodig is om succesvol sales te bedrijven in de managed service industrie. Van idee tot plan, tot implementatie en executie!

— Sander Winthagen – Directeur Multrix

 

Conceptsales heeft ons geholpen om alle PK’s van onze Gensys software en Res-Q beheerdiensten inzichtelijk te maken en commercieel gefaseerd op de weg te zetten. Klanten kunnen direct op het gewenste niveau instappen en in fases doorgroeien naar een volwaardig BSM-niveau zonder uit de bocht te vliegen.

— Marko de Jong – CEO SPS

 

Wanneer je bovenop de bal zit, is het soms lastig te bepalen hoe je doelpunten kunt scoren. Conceptsales hielp ons de strategie op te zetten en uit te voeren; helder, daadkrachtig en professioneel.

— Willem Ellemeet – Owner Wilroff Systemhouse

 

Als ik aan Conceptsales denk dan denk ik aan een bijzonder betrokken en professionele organisatie, die ons heeft geholpen onze paradigma’s te verruimen. Portfoliomanagement heeft een andere betekenis gekregen, en staat veel meer centraal in de aansturing en ontwikkeling van de organisatie.

— Peter Jager – Directeur VCD Infra Solutions

 

Als Conceptsales binnenkomt ervaar je direct de positieve drive, heerlijk is dat!

— Ron Schoemaker directeur Excis: (IBM-business-partner)

 

De ontwikkeling, positionering en verkoop van IT-diensten is voor IT-resellers een enorme uitdaging. Conceptsales heeft ons geholpen deze uitdaging in 9 maanden om te zetten in een hoogwaardig dienstenportfolio (DeskCare), geoptimaliseerde beheer & projectorganisatie en getrainde sales organisatie.
De ervaring, kennis en mentaliteit van Conceptsales professionals staat garant voor een prima samenwerking en biedt concreet resultaat in nieuwe DeskCare opdrachten van onze klanten.

— Juri Pietersen Commercieel Directeur Imtech

 

Onze MKB klanten vragen steeds vaker om een beheerde dienst voor hun Cisco communicatieoplossingen. Cisco bedient deze markt via haar partners, dus is het van groot belang een sterk kanaal op te zetten om deze diensten te kunnen leveren. Conceptsales heeft ons met haar specifieke kennis & kunde in het gehele traject geholpen. Van training tot operationsmodel, van businessplan tot het bouwen van het juiste portfolio bij onze partners. We hebben hiermee veel van onze partners in staat gesteld hun businessmodel te transformeren of te verrijken met het aanbieden van beheerde diensten voor onze klanten. Dit Concept heeft nu al tot meer Sales en een hoge klanttevredenheid geleid!

— Hendrik Blokhuis, Directie Cisco Nederland

 

Conceptsales was our professional partner to achieve the step from selling IT products with related services towards selling value-adding “Managed Services”. With their highly experienced consultants and trainers they supported us in service portfolio development, sales training and coaching matters. At Conceptsales I value especially the “hands-on” approach and flexibility to engage with our organization, complementing their strengths with our own competencies”. The fact that Concept Sales works with professionals who made their career in the IT industry made it easy to work effectively from the very beginning of the engagement.

— Markus Härle – Service Director Infrastructure Services Fujitsu Technology Solutions B.V.

 

Wij hebben dankzij Conceptsales onze organisatie in haar geheel (verkoop, admin en support) goed kunnen stroomlijnen op het gebied van beheer, waardoor we nu niet alleen een duidelijker aanbod in de markt kunnen neerzetten, maar tevens een efficiency slag hebben kunnen maken van zo’n 20%. Het is een hardwerkende, flexibele organisatie met mensen uit de praktijk, wat een zeer pragmatische aanpak als gevolg heeft. Wat je afspreekt komt er gewoon. Kun je niet van elke consultancy club zeggen!

— G. van Driel – CEO Advisie

 

Anders dan de vele consultancy bureau’s die alleen advies geven, brengt Conceptsales niet alleen hun diepe kennis en ervaring mee, ondersteund door uitstekende referenties, maar stroopt de mouwen op en helpt mee bij de realisatie van groei, orders en resultaat.

— Ron de Mos directeur zakelijke markt KPN