033 - 7600530 info@conceptsales.nl

LEUSDEN – Vandaag hebben Conceptsales en Partner Master Class in aanwezigheid van 150 relaties bekend gemaakt te gaan fuseren. De naam van het nieuwe bedrijf is The IT Channel Company. Binnen dit bedrijf bundelen Conceptsales en Partner Master Class hun krachten. Samen vormen zij een strategische partner met executiekracht voor zowel ICT-leveranciers en distributeurs als  ICT-dienstverleners. The IT Channel Company helpt zowel leveranciers als hun resellers om succesvoller te worden. En vooral de transformatie naar een cloud-businessmodel goed te doorstaan.

The IT Channel Company

Beide bedrijven gaan verder onder de naam The IT Channel Company. De twee merknamen blijven bestaan.

The IT Channel Company is in staat een complete set van diensten te leveren. Waardoor zij haar opdrachtgevers nog beter kan helpen het resultaat van hun ondernemingen te optimaliseren. Het gezamenlijke dienstenaanbod bestaat uit:

  • Strategisch advies en coaching
  • Management training
  • Cloud transformatie
  • Marketing en dienstontwikkeling
  • Salestraining en coaching
  • Portal met business content op subscription basis

Het nieuwe bedrijf The IT Channel Company heeft hierdoor als trainings- en consultancybedrijf een nieuw DNA ontwikkeld. Het resultaat is een strategische sparringpartner met executiekracht.


Over Conceptsales

Conceptsales heeft in 8 jaar meer dan 80 ICT-bedrijven geholpen met het optimaliseren van dienstontwikkeling op het gebied van solutions, managed services en cloud. Daarnaast met het geven van sales- en portfoliotrainingen. Tevens bedient het bedrijf partners van Cisco met een internationaal Framework op het gebied van Cloud- en Managed Services.

 


 

 

 

Over Partner Master Class

 

Partner Master Class heeft in de afgelopen 4 jaar 160 Microsoft partners in binnen- en buitenland geholpen om hun Microsoft Dynamics business te optimaliseren.  De focusgebieden zijn Leadership, Marketing, Sales, Projectmanagement en Cloud transformatie. Het bedrijf levert haar diensten in Europa en Australië.

 

Auteur: Peter Vos

Peter is Marketing Management Consultant bij Conceptsales en houdt zich bezig met marketing strategie, marketing automation, leadgeneratie, vercommercialisering diensten en innovatie bij opdrachtgevers.