033 - 7600530 info@conceptsales.nl
Simon Voogd (Conceptsales) overhandigt de saleskits aan Ruud Jacobs (Imtech ICT Brocom)

Simon Voogd (Conceptsales) overhandigt de saleskits aan Ruud Jacobs (Imtech ICT Brocom)

Conceptsales heeft de opdracht gekregen van Imtech ICT Brocom om het aanbod van diensten commercieel, operationeel en procesmatig aan te laten sluiten bij de wensen in de markt en de interne bedrijfsvoering.
Daarbij is een nieuw portfolio voor managed services gelanceerd: DeskCare. Een compleet dienstenpakket van technisch- en functioneel beheer, inclusief de levering van hardware. Met DeskCare biedt Imtech ICT Brocom oplossingen voor, en het beheer van, werkplekken, het serverpark, virtualisatie en beschikbaarheid van data.

Op 29 januari heeft Conceptsales de saleskits opgeleverd voor de DeskCare-diensten.

Imtech ICT Brocom, onderdeel van Imtech ICT, sluit met DeskCare naadloos aan bij de groeiende behoefte om ICT meer flexibel te maken, beter te kunnen aanpassen aan de wensen van de klant en tegelijkertijd kosten te besparen. Commercieel Directeur Juri Pietersen van Imtech ICT Brocom: “Bedrijven willen duurzame verbeteringen voor hun ICT. ICT-managers hebben te maken met een sterk veranderende vraag, met producten die snel op de markt moeten worden gebracht en op tijd geleverd. Daarbij hebben ze ook het beheer van de ICT-infrastructuur. Imtech ICT Brocom biedt de ICT-manager met DeskCare een palet van diensten en oplossingen aan om hem of haar volledig te ontzorgen. Van servicedesk tot netwerkbeheer.”

Meer informatie vindt u op de website van Imtech ICT Brocom.
Bent u geïnteresseerd in de dienstverlening van Imtech ICT Brocom neem dan contact op met Imtech ICT Brocom via telefoonnummer: +31 (0)33 450 04 50.

Imtech ICT Brocom biedt middelgrote bedrijven innovatieve infrastructurele IT-oplossingen en beheerdiensten. Het bedrijf heeft honderdveertig personeelsleden. Imtech ICT maakt deel uit van Imtech NV, een beursgenoteerde onderneming met wereldwijd meer dan achttienduizend personeelsleden.   

Auteur: Juri Pietersen

Juri is business lead bij Conceptsales en houdt zich bezig met sales strategie, salestraining, portfolio ontwikkeling en innovatie bij opdrachtgevers