033 - 7600530 info@conceptsales.nl

Vanaf 1 november is het  Conceptsales-team versterkt met Juri Pietersen.
Voorheen was hij commercieel directeur bij Imtech ICT Brocom en recentelijk verantwoordelijk voor de commerciële ontwikkeling van een datacenter met onder andere Clouddiensten. Hij heeft de laatste jaren als klant de dienstverlening van Conceptsales ervaren en is daarmee goed bekend met onze werkwijze.  De focus van Juri zal komen te liggen op businesscase en –planning voor Managed Services en Clouddiensten, het managen van multi-disciplinaire projecten vanuit businessperspectief en portfolio-ontwikkeling op het gebied van Clouddiensten.
Met zijn ruime managementervaring en kennis en ervaring in ICT zien wij hem als een enorme aanwinst voor het team!

Juri Pietersen over zichzelf:
“De afgelopen 15 jaar ben ik actief geweest in de ICT-markt in zowel commerciële als managementfuncties.
Na mijn opleiding Technische Bedrijfskunde ben ik aan de slag gegaan bij Brocom Automatisering. Dit was in de tijd dat er door opdrachtgevers steeds meer gevraagd werd naar ICT-projectdiensten. Al snel verbreedde de vraag naar uitbesteding van ICT-beheer. Mijn verantwoordelijkheid was de acquisitie van nieuwe project- en managed servicesklanten. De succesvolle groei van Brocom Automatisering op het gebied van ICT-diensten leidde in 2001 tot de overname door Imtech N.V. In de nieuwe organisatie Imtech ICT Brocom was ik verantwoordelijk voor Sales & Marketing. Mijn uitdaging betrof het verder professionaliseren van accountmanagement en het dienstenportfolio. In samenwerking met Conceptsales heeft dit geleid tot het DeskCare portfolio.

Na 13 jaar Imtech ICT Brocom was het tijd voor een nieuwe uitdaging,  namelijk het opzetten van de commercie voor een duurzaam datacenter met Clouddiensten.
Binnen Conceptsales ga ik mijn kennis en ervaring inzetten bij het maken van businesscases voor Clouddiensten, het managen van complexe portfolioprojecten en portfolio-ontwikkeling. Ik hoop de klanten van Conceptsales met veel passie, inzet en een beetje humor te helpen bij het realiseren van hun doelstellingen.”

Auteur: Peter Vos

Peter is Marketing Management Consultant bij Conceptsales en houdt zich bezig met marketing strategie, marketing automation, leadgeneratie, vercommercialisering diensten en innovatie bij opdrachtgevers.