033 - 7600530 info@conceptsales.nl
Léon van Batenburg

Léon van Batenburg

Met ingang van januari  2009 is Léon van Batenburg toegetreden tot de directie van Conceptsales.

Met zijn komst zal ConceptSales het succes van de afgelopen jaren verder doorvertalen naar een effectieve strategie richting de toekomst. De klanten van ConceptSales zullen dit merken in de krachtige ontwikkeling  en professionalisering van de dienstverlening. Conceptsales heeft de ambitie de beste partner op gebied van Business Development voor zakelijke dienstverleners in de ICT-markt te zijn.

Léon van Batenburg bekleedde eerder diverse managementposities binnen KPN en was werkzaam als zelfstandig organisatieadviseur op gebied van strategie, innovatie en verandering. Met zijn kennis en ervaring verwacht Conceptsales de komende jaren de dienstverlening naar zijn klanten verder te kunnen optimaliseren en hiermee de voorsprong in de markt te behouden en uit te bouwen.

Conceptsales dient het belang van zijn klanten door als partner op te treden op gebied van Business Development. Of het nu gaat om strategische issues of turn-key oplossingen, ConceptSales is de meest gekozen Business Development partner voor vele toonaangevende ICT-bedrijven in de Nederlandse markt. De verschillende BusinessLines van Conceptsales staan garant voor een passende oplossing voor de diverse uitdagingen waarmee ICT-dienstverleners geconfronteerd worden.

Auteur: Juri Pietersen

Juri is business lead bij Conceptsales en houdt zich bezig met sales strategie, salestraining, portfolio ontwikkeling en innovatie bij opdrachtgevers