Masterclass Innovatie voor ICT-bedrijven

In de markt van technologiebedrijven is een sterke mate van disruptie gaande. Deze disruptie wordt zichtbaar in de vorm van sneller ontwikkelende concurrentie, veeleisendere klanten en arbeidsintensievere salescycles. Conceptsales gelooft dat bedrijven al hun kernactiviteiten (strategie, proposities, leadgeneratie, sales en delivery) in balans moeten krijgen om succesvol deze disrupties te lijf te kunnen. In een masterclass delen we inzichten en praktische tips rondom (dienst)innovatie vanuit toegevoegde waarde. Onder leiding van Consultant Richie van Heuven van Staereling gaan we samen aan de slag met innovatie op basis van best practices uit Silicon Valley. Om een goede interactie te borgen zijn er voor deze workshop een beperkt aantal plaatsen.

 

Over Richie

Richie van Heuven van Staereling

Richie stond de afgelopen 15 jaar midden in de digitale transformatie op gebied van IT én de impact op business modellen. Hij begon zijn carrière als jonge ondernemer in webdevelopment en is daarna in verschillende rollen continu actief geweest op het snijvlak van business, technologie en innovatie bij organisaties zoals KLM AirFrance, KPN en ABN Amro. Richie is veelgevraagd spreker rondom digitale transformatie, innovatie en trends vanuit de tastbare voorbeelden uit de praktijk en was o.a. te gast bij RTLZ.

 

Programma

Het programma is in totaal ca. 4 uur waarbij we starten met twee gemeenschappelijke blokken. Vanuit uw aanmelding adviseren we een breakout die het beste bij uw situatie aansluit

 

12.00 – 13.00: Lunch (optioneel)

13:00 – 13:05: Welkom

13.05 – 14.00: Disruptie in de markt

14.00 – 14.45: Key innovatie trends Silicon Valley

14.45 – 15.15: Break

15.15 – 17.00: Breakouts in subthema’s gericht op het praktisch toepassen om organisatieverandering voor elkaar te krijgen

Direct aanmelden

Locatie

Villa Landgoed Leusderend, Leusderend 20, 3832 RC, LEUSDEN.

Kosten

€ 350 p/p

DEZE MASTERCLASS IS NIET MEER TE BOEKEN. WILT U MEER WETEN OVER INNOVATIE VOOR ICT BEDRIJVEN, NEEM DAN CONTACT MET ONS OP. WIJ STUREN U GRAAG DE UITWERKING VAN DE MASTERCLASSES EN LICHTEN DEZE GRAAG AAN U TOE.