033 - 7600530 info@conceptsales.nl

Op 28 en 29 juni 2014 was het zover. De ‘Home ride’ van Groningen naar Maastricht. Een totaal van 537 km die per fiets afgelegd moest worden.

Home rideHome rideHome rideSamen met negen vrienden had ik me hiervoor aangemeld onder de naam McPelle. We houden van een uitdaging maar het is wel allemaal voor een goed doel: Ronald McDonald huizen. Het Ronald McDonald Kinderfonds ontvangt geen subsidie van de overheid en is dus volledig afhankelijk van donateurs, vrijwilligers (1.600 in totaal!), sponsors én HomeRiders. Door op de fiets een grote afstand af te leggen, zorg je er als deelnemer voor dat 5.120 gezinnen per jaar dicht bij hun zieke of gehandicapte kind kunnen zijn.

Het was een meer dan bijzondere tocht die voor mij de fysieke ondergrens heeft geraakt, vlak voor de laatste 37 km was ik ervan overtuigd af te stappen. Een kleine tussenstop van 10 minuten, nog wat extra eten en drinken, inspiratie van de anderen waren precies genoeg om de rit af te maken, de blijdschap bij de streep is dan extra groot. Waar we erg trots op zijn is dat we met 10 mannen zijn gestart en ook weer met 10 mannen zijn gefinisht!

Met de hulp van vele sponsoren, waaronder ook veel Conceptsales klanten en personeel, hebben wij uiteindelijk een bedrag van 16.700 euro binnen gehaald. Graag wil ik hierbij de sponsoren hartelijk bedanken voor hun bijdrage aan deze uitputtende maar fantastische rit!

Klik hier voor foto’s van deze loodzware rit.

Menno Zorn, Commercieel directeur Conceptsales

Menno Zorn

Auteur: Menno Zorn