Meer gekwalificeerde leads en indrukwekkende salesresultaten

Verhoog het salesrendement van uw organisatie

Als u de omzet van uw bedrijf wilt verhogen, heeft u behoefte aan een sterke leadgeneratiemotor en verkopers die beschikken over vaardigheden en middelen, waarmee ze leads omzetten naar orders. Dat klinkt eenvoudig, maar is bij dienstenverkoop behoorlijk lastig.

Conceptsales bestaat uit een team van mensen die hun sporen ruimschoots verdient hebben op het gebied van management, sales, marketing en operations binnen ICT-bedrijven. Deze kennis en vaardigheden, aangevuld met praktische hulpmiddelen, stellen u in staat gekwalificeerde leads te genereren en het salesproces aanzienlijk te verbeteren.

 salesrendement

Gekwalificeerde leads

Hoeveel leads heeft u nodig en wat is de conversieratio van suspect-to-lead en lead-to-order? In een praktisch uit te voeren leadgeneratieplan beschrijven wij graag vanuit uw aanbod en marktsegmenten hoe u gekwalificeerde leads uit de markt kunt halen. Een krachtig proces, waarbij multichannel marketing wordt ingezet om uw markt structureel met kwalitatieve informatie te bewerken. U krijgt niet alleen waardevolle leads, maar ook meer inzicht en aanzien in uw markt. Uiteraard kunnen wij uw huidige mensen ook trainen en coachen op het gebied van marktbewerking en leadgeneratie.

Spar eens met ons over wel effectieve manieren van leadgeneratie en maak een afspraak voor het inzien van voorbeeldplannen, die werken!

 

 

Sales cycle improvement

Om het succes in het verkoopproces van uw organisatie te verbeteren, brengen wij iedere stap in de sales cycle inzichtelijk en zorgen wij dat verkopers beschikken over de middelen en materialen, die ze nodig hebben om met concurrentievoordeel in de volgende fase van het proces te komen. Op basis van onze ervaring en handige templates beschikt uw sales team in korte tijd over alles wat nodig is om een lead goed uit te vragen, een gezamenlijke oplossing te formuleren, te overtuigen en te voorzien van inhoudelijke documenten. Dit zorgt ervoor dat u uw concurrenten steeds twee stappen voor bent en uw klanten overtuigt dat uw oplossing het beste antwoord is op de uitdagingen die hij heeft. Maar het zorgt er ook voor dat u in kortere tijd meer succesvolle sales cycles doorloopt.

 

Vul samen met ons eens de sales cycle van uw organisatie in en ontdek waar de kansen en pijnpunten liggen!

 

 

Saleskit

Als u echt indruk wilt maken op uw (potentiële) klanten, beschikt u over een heldere saleskit, waarin alles van eerste afspraak tot en met de order professioneel en duidelijk wordt gepresenteerd. Een klantgerichte presentatie, demo’s, calculaties, business cases, Service Level Agreements, offertes, contracten enzovoorts, enzovoorts. Omdat het allemaal voorhanden is, bespaart u hiermee niet alleen veel tijd in het salesproces, u zorgt er ook veel meer voor dat de klant de toegevoegde waarde van uw diensten begrijpt, en koopt! Een goede saleskit helpt dus in de kortere duur van salescycles en in de succesratio’s.

 

Wilt u ook succesvolle sales materialen of een App op uw tablet met alle sales documenten? Maar meer indruk op uw klanten! Zien hoe dat eruit ziet?

 

 

Verkopers trainen naar verkopers 2.0

De tijd dat ICT-diensten verkopen een kwestie is van blauwe ogen is allang voorbij. Verkoopvaardigheden die minder zijn gericht op harde verkoop, en meer gericht op helpen inkopen van de klant zijn de voorwaarde voor succes. De juiste vragen stellen, meedenken en samen met de klant tot een gewenste oplossing komen is niet meer een methodiek, maar het middel om een serieuze gesprekspartner te zijn en uiteindelijk de gunning van de order te krijgen.

Laat uw sales mensen en sales management in de Conceptsales Academy trainen in het succesvol verkopen van uw ICT-diensten. Geen algemene salesvaardigheidstraining, maar een concrete training gericht op de inhoud van uw eigen aanbod en op het realiseren van direct resultaat.

 

Generieke salestrainingen hebben meestal niet het beoogde resultaat. Daarom trainen wij op de combinatie van 'outside-in verkopen' en uw concrete dienstaanbod. Direct resultaat en langetermijn resultaat. Maak snel een afspraak hoe het werkt!

Voordat Vancis een samenwerking is aangegaan met Conceptsales had zij al een bloeiende en grootschalige cloud operatie. Toch ontstond vanuit de organisatie de behoeften om het dienstaanbod marktconform te maken en te standaardiseren. Dit was vooral van belang met de focus op de afstemming tussen operatie en sales. Om te komen tot het gewenste dienstaanbod hebben wij gebruik gemaakt van de dienstverlening van Conceptsales. Conceptsales weet de juiste mensen bij elkaar te brengen om te komen tot de best passende propositie. Zij laten je nadenken, spiegelen, leveren input en denken mee. Daarnaast hebben zij veel kennis van de markt, welke helpt bij het definiëren van de propositie. Dit alles heeft geresulteerd in een concurrerend en marktconform Vancis dienstaanbod, waar ook onze eigen bedrijfsvoering aan is opgehangen.

— Eric Heemskerk commercieel directeur Vancis

Wacht niet langer en daag ons uit voor een review om snel

  • Meer gekwalificeerde leads te genereren
  • Het succes van alle stappen in het verkoopproces te verhogen
  • Onderscheidende en winstgevende ICT-diensten op te zetten en te onderhouden
  • Meer succes te creëren in het partnerkanaal
  • Medewerkers te trainen op klantgerichte sales- en marketingvaardigheden voor optimaal succes