033 - 7600530 info@conceptsales.nl

Meer rendement halen uit uw partnerprogramma

Of u nu met partners een eigen salesorganisatie of met beiden werkt, de betrokken mensen zijn ambassadeurs van uw organisatie. De kunst is dan ook om ervoor te zorgen dat ze goed op de hoogte zijn van belangrijke ontwikkelingen in de markt. En van uw organisatie, producten en diensten. Ze moeten continu beschikken over alle middelen die nodig zijn om maximaal salessucces te realiseren.

 

Conceptsales bestaat uit een team van mensen die hun sporen ruimschoots verdiend hebben op het gebied van management, sales, marketing en operations bij Vendoren én ICT-bedrijven. Wij weten wat een partner nodig heeft en wat een partner beweegt, maar ook wat u als partnerorganisatie kunt doen om rendabel samen te werken.

 

partnerrendement

 

Partnerprogramma

 

Succes in een partnersamenwerking begint met een goed partnerprogramma. Conceptsales helpt u graag met het reviewen en maken van een partnerprogramma dat gebaseerd is op een win-win-win situatie. Uitganspunt hierbij is dat u profiteert van goede verkoopcijfers en marges, uw partners profiteren van kwaliteit en goede marges en de klant van de partner profiteert van kwaliteit en goede ondersteuning. Met duidelijke afspraken die alle partijen motiveert er een groot succes van te maken.

 

In de partnerprogramma’s die we al voor tientallen vendoren en ICT-bedrijven hebben gebouwd, zorgen we voor een duidelijke samenwerkingsovereenkomst en alle materialen die nodig zijn om samen met de partner het beoogde succes te realiseren.

 

 

[service title=”Bekijk de kracht van onze win-win-win partnerprogramma’s en ervaar hoe u partners veel fanatieker in beweging krijgt!” icon=”icon: power-off” icon_color=”#fff”] [/service]

 

 

 

 

Partner enablement

 

Vercommercialiseren van diensten

 

Vaak komen vendoren met mooie technische proposities die door partners moeten worden omgebouwd naar toegevoegde waardeproposities. De praktijk is vaak grilliger: partners zijn moeizaam in staat er een klantgerichte propositie van te maken. Dit komt vaak door gebrek aan tijd, geld en een dienstontwikkelingsproces. Het gevolg is dat uw technische propositie 1-op-1 wordt doorverkocht, waarbij de eindklant onvoldoende de toegevoegde waarde ziet. Conceptsales is meer dan 10 jaar gespecialiseerd in het vercommercialiseren van technische oplossingen naar klantgerichte proposities. Hierdoor kunnen uw partners veel sneller uw producten en diensten in hun dienstportfolio integreren en zijn ze beter in staat hun toegevoegde waarde hierop te bouwen.

 

 

Partner saleskit

 

Om uw partner een vliegende start te bieden en te voorzien van een propositie die past bij uw organisatie, zorgen wij voor alle benodigde (whitelabeled) salesmaterialen die de partner nodig heeft om efficiënt de sales cycles te doorlopen. Hiermee helpt u uw partners om een quick start te maken, en houdt u meer controle op hoe uw producten en diensten in de markt worden gezet. Bovendien zorgt een goede partner saleskit voor bewezen meer omzet!

 

 

[service title=”Ervaar wat het verschil is tussen een technische oplossing en een klantgerichte propositie. U zult zien dat uw producten en diensten tot leven komen voor klanten en dus veel eenvoudiger te verkopen zijn door uw partners.” icon=”icon: power-off” icon_color=”#fff”] [/service]

 

 

 

Partner Academy

 

Uw partners zijn het commerciële verlengstuk van uw organisatie. Niet vreemd dus dat zij helemaal op de hoogte moeten zijn van uw dienstaanbod en beschikken over de juiste verkoopvaardigheden om dit aanbod op een goede manier te verkopen. In de Conceptsales Partner Academy verdiepen wij ons goed in het dienstaanbod om deze vervolgens te vertalen naar een ‘portfolio sales training’. Hierin worden partners getraind hoe uw diensten op een klantgerichte manier moeten worden verkocht, waarbij onze wereldwijd bewezen ‘outside-in-selling® methodiek’ wordt gebruikt.

 

[service title=”KPN, Cisco en Microsoft maken al vollop gebruik van onze Partner Academy… wanneer start u?” icon=”icon: power-off” icon_color=”#fff”] [/service]

 

 

Aan de slag met de Partner portal en Business Builder®

 

Wilt u uw partners helpen de nodige stappen te zetten om uw diensten op een goede manier te verkopen en meer gekwalificeerde leads te genereren? Conceptsales heeft op basis van jarenlange ervaring blauwdrukken, stappenplannen en middelen gemaakt, waarmee uw partners zelf zeer waardevolle stappen kunnen zetten. Deze kennis hebben wij in toegankelijke ‘tracks’ verwerkt, waarmee uw partners op het vlak van Business, Marketing, Sales en Operations evenwichtig de juiste stappen doorlopen om hun organisatie sterker te maken. Uiteraard kunnen zij hierbij terugvallen op de kennis en jarenlange ervaring van onze consultants. En natuurlijk kunt u uw eigen documenten en andere media toevoegen in deze partner portal.

 

[service title=”Partners helpen om iedere dag sterker te worden… het kan met de Business Builder van Conceptsales. Maak nu een afspraak voor een demo!” icon=”icon: power-off” icon_color=”#fff”] [/service]

Als ik aan Conceptsales denk dan denk ik aan een bijzonder betrokken en professionele organisatie, die ons heeft geholpen onze paradigma’s te verruimen. Portfoliomanagement heeft een andere betekenis gekregen, en staat veel meer centraal in de aansturing en ontwikkeling van de organisatie.

— Peter Jager – Directeur VCD Infra Solutions

Wacht niet langer en daag ons uit voor een review om snel

  • Meer gekwalificeerde leads te genereren
  • Het succes van alle stappen in het verkoopproces te verhogen
  • Onderscheidende en winstgevende ICT-diensten op te zetten en te onderhouden
  • Meer succes te creëren in het partnerkanaal
  • Medewerkers te trainen op klantgerichte sales- en marketingvaardigheden voor optimaal succes