033 - 7600530 info@conceptsales.nl

Het businessmodel van ICT bedrijven zal de komende jaren flink veranderen door de komst van Cloudcomputing en SaaS-oplossingen. In een openhartig interview door ICT in Beeld vertelt Menno Zorn over de gevolgen voor ICT-bedrijven en personeel.

Bekijk het interview HIER

Over ICT in Beeld
ICT in Beeld is een online mediaplatform voor alle organisaties die werkzaam en geïnteresseerd zijn in de ICT-branche. ICT in Beeld biedt u, overzichtelijk verzameld op één plaats en 24/7 bereikbaar, actuele en informatieve special interest TV. Niet alleen via dit internetportaal zal relevante informatie betreffende de ontwikkelingen in de ICT-branche uitgezonden worden, maar er is ook speciale ruimte voor narrowcasting-mogelijkheden, een document gallery, nieuwsitems van de redactie, feedback van de kijkers, en mogelijkheden om de geleverde informatie door te trekken naar print media, Social Media, digitale nieuwsbrieven en duurzaam gebruik van de gemaakte films en video’s.

Waarom ICT in Beeld?
ICT in Beeld is de samenwerkingspartner om een solide pilaar in uw bedrijfscommunicatie-strategie te verwezenlijken. ICT in Beeld is hét aanleverpunt waar uw bedrijfs- en/of productnieuws op informatieve, aantrekkelijke en heldere wijze aan het kanaal kenbaar gemaakt wordt. Dit gaat via verschillende mediavormen. Ieder medium heeft zijn eigen kracht. ICT in Beeld biedt verschillende verschijningsvormen aan en zo wordt uw boodschap beter begrepen en onthouden door de ontvanger. Omdat ICT in Beeld een efficiënte mediamix aanbiedt, is het bij uitstek de partner om krachten mee te bundelen en uw bedrijf en uw expertise op de kaart te zetten.

Auteur: Peter Vos

Peter is Marketing Management Consultant bij Conceptsales en houdt zich bezig met marketing strategie, marketing automation, leadgeneratie, vercommercialisering diensten en innovatie bij opdrachtgevers.