De kracht van Conceptsales

Wij geloven dat…

succes van een commerciële inspanning wordt bepaald voordat je begint met trainen. Een krachtig en onderscheidend dienstportfolio in combinatie met een sterk fundament voor high performance sales accelereren de resultaten en investeringen in salestrainingen. Alleen met een duidelijk commerciële blauwdruk en de juiste way-of-selling leer je sales de noodzakelijke kennis, vaardigheden en attitude om de beste resultaten te bereiken.

het beste rendement uit salestraining ontstaat als het programma en de leerinterventies toegesneden zijn op de dagelijkse praktijk. Dus met jouw diensten en jouw doelgroep als context en met het klantperspectief als vertrekpunt. Daarom worden jouw cases en jouw diensten geïntegreerd in onze trainingen en vertrekken we altijd vanuit de wereld van de klant.

leren niet stopt bij een training maar dat het een continu proces is. Performancesupport, salesenablement en salescoaching zijn daarbij belangrijke ankerpunten om te komen tot gedragsverandering en “top-notch”-salesresultaten.

Wij zijn er voor…

ICT en technologiebedrijven met hoogwaardige diensten en services en indirecte saleskanalen en/of eigen salesteams.

Wij zijn er om…

…B2B-saleskanalen en organisaties te transformeren naar een waarde- en klantgedreven high-performance salesmachine. Dat doen we door het ontwerpen en creëren van een slimme sales strategie, salesproces en way-of-selling en door het ontwikkelen van kennis, vaardigheden en attitude bij mensen, in teams en over saleskanalen.