033 - 7600530 info@conceptsales.nl

De vraag naar managed services is inmiddels duidelijk aanwezig. Resellers merken dit niet alleen maar verwachten zelfs een duidelijke toename in het komende jaar. Zowel voor hun klant als voor zichzelf zien resellers duidelijk de voordelen van het aanbieden van het Managed Services product. Heliview interviewde hiertoe in opdracht van Computication een 70-tal geselecteerde resellers die beheer op IT infrastructuur en IT systemen aanbieden in Nederland. 2010 zal dus het jaar worden waarin afnemer en reseller zich richten op Managed Services.

Het is frappant te zien dat eigenlijk elke IT reseller wordt geconfronteerd met de vraag naar Managed Services.

Jan Martijn Broekhof, directeur van Computication, reageert: “Wij voorzagen deze ontwikkeling al geruime tijd. Reden waarom wij vroegtijdig een Managed Services product hebben ontwikkeld. Voor ons bedrijf is dit zeer succesvol uitgepakt en daarom bieden wij nu ook collega resellers aan om met dit product te gaan werken.”

Vrijwel unaniem geven resellers aan dat er over Managed Services veel vragen worden gesteld. Maar ook wordt duidelijk gemerkt dat andere resellers op dit gebied veel activiteiten ondernemen.

Jan Martijn Broekhof van Computication, directeur Computication, is niet verrast door dit onderzoeksresultaat. Hij stelt: “Veel resellers zien zich genoodzaakt, nu de vraag naar Managed Services steeds vaker wordt gesteld door hun klanten, om keuzes te maken. Zonder daarbij te veel kostbare tijd te verliezen kunnen wij deze bedrijven nu juist helpen om op korte termijn een eigen kwalitatief hoogwaardig aanbod op de markt te brengen.”

Bron: Heliview

Auteur: Juri Pietersen

Juri is business lead bij Conceptsales en houdt zich bezig met sales strategie, salestraining, portfolio ontwikkeling en innovatie bij opdrachtgevers