033 - 7600530 info@conceptsales.nl
Menno Zorn

Menno Zorn

In deze “uitgelicht” stellen we voor: Menno Zorn, 43 jaar, drie prachtige dochters en mede-eigenaar van ConceptSales BV.

Mijn eerste werkgever in de ICT branche was dienstverlener BSI in Veenendaal. Het is 1989 en ik stap onbevangen maar zeer bewust de dienstverlenende sector van de IT binnen. BSI wordt Triple P en in een hectische en boeiende periode worden meer dan 30 bedrijven gekocht en samengevoegd. Geen dag hetzelfde en met een gevoel van onoverwinnelijkheid leren we succesvol te zijn. Mijn keuze voor de dienstenkant van ICT blijkt de juiste en ik meld met regelmaat aan iedereen die het wil horen “wat er ook gebeurt, uiteindelijk wordt de ICT-diensten sector leidend in de markt”.

Met veel ervaring en in de functie van Sales en Marketing directeur van Triple P Services besluit ik in 2004 onze opgebouwde kennis te gaan delen met andere ICT-bedrijven en richt ik samen met Johanan Bos ConceptSales BV op.

Nu in 2008 streeft nagenoeg elk ICT-bedrijf naar het bieden van een vorm van IT continuïteit inclusief klanttevredenheid en een lange termijn relatie met voor zichzelf een verhoging van de share-holder value. IBM was begin jaren ‘90 één van de eerste multinationals die meer dan 50% van zijn omzet uit ICT-diensten haalde.

In de IT-branche leven we met z’n allen bij de gratie van verandering en dat is nu net waar we als mens weer moeite mee hebben. Mijn credo is echter: ”wie het beste anticipeert op een verandering wordt de uiteindelijke winnaar”. Daar naar leven en handelen geeft je een voorsprong op anderen en zorgt ervoor dat je niet blijft hangen in je uitdagingen.
ConceptSales heeft een 100% focus op ICT-bedrijven die willen groeien in ICT- dienstverlening en dus moeten veranderen.
We leveren dus eigenlijk een bedrijfsverandering, het ontwikkelen van nieuwe ICT- diensten op basis van een businessplan is de start van de verandering waar een groot deel van de interne IT-organisatie mee te maken krijgt.
De mensen meekrijgen in dit proces heeft mijn persoonlijke aandacht, dit in combinatie met de absolute drive succesvol te willen zijn ben ik onderdeel van een complementair team dat ConceptSales heet.

Auteur: Juri Pietersen

Juri is business lead bij Conceptsales en houdt zich bezig met sales strategie, salestraining, portfolio ontwikkeling en innovatie bij opdrachtgevers