033 - 7600530 info@conceptsales.nl

Sinds 1 november is het mogelijk een compleet gehoste serveromgeving flexibel af te nemen op basis van processorkracht, geheugen en opslagcapaciteit.

Infrastructure as a Service (IaaS)
Uniserver uit Heerhugowaard levert een Infrastructure as a Service oplossing, waarbij bedrijven flexibel en geheel op maat servercapaciteit kunnen afnemen. Met UniControl kunnen beheerders zelf servers aanmaken, inrichten en configureren op een infrastructuur die een hoge beschikbaarheidsgarantie van 99,98% heeft. Bedrijven hoeven zich hierdoor geen zorgen meer te maken over componenten, afschrijvingen, airconditioning en andere zaken die niet direct met de corebusiness te maken hebben. Bijkomende voordelen zijn dat klanten altijd beschikken over de nieuwste hardware en dat de maandelijkse vaste kosten een stuk lager zijn dan bij het zelf aanschaffen en technisch beheren van servers.

Partnerprogramma
Uniserver heeft een goed onderbouwd programma opgezet, waarmee partners toegevoegde waarde kunnen leveren bovenop haar IaaS-oplossing. Zo kunnen bijvoorbeeld beheerorganisaties en applicatieleveranciers de oplossing gebruiken als basis voor een stabiele dienstverlening. Het partnerprogramma heeft een zeer interessant verdienmodel en biedt een geweldige basis voor diensten waar een betrouwbare infrastructuur van belang is. In het partnerprogramma zijn verschillende partnerlevels mogelijk. Uiteraard worden partners getraind in hoe de oplossing werkt en hoe deze succesvol te verkopen is.

Samenwerking met Conceptsales
Uniserver heeft voor de uitwerking van deze diensten gebruik gemaakt van de ervaring en kennis van Conceptsales. “We wilden versneld een goed onderbouwde IaaS-oplossing op de markt brengen. Samen met Conceptsales hebben we niet alleen de diensten ontwikkeld, maar ook een prachtig programma opgezet voor onze (toekomstige) partners. Conceptsales zal een blijvende rol spelen in het trainen/coachen van deze partners.” zegt Hugo van Diepen, commercieel directeur van Uniserver.

Meer informatie over Uniserver vindt u op http://uniserver.nl

Auteur: Juri Pietersen

Juri is business lead bij Conceptsales en houdt zich bezig met sales strategie, salestraining, portfolio ontwikkeling en innovatie bij opdrachtgevers