033 - 7600530 info@conceptsales.nl

Veel ICT-leveranciers zien hun bedrijfsresultaat aanzienlijk verslechteren. Mede door de sterke concurrentie dalen de marges op hardware scherp. Daarnaast veroorzaakt de economische recessie ook nog een daling van de vraag naar hardware.

Gelukkig zien we tegelijkertijd een toenemende interesse van bedrijven in meer dienstgerelateerde producten als SaaS, of cloudcomputing, en opensource software. Het omschakelen van hardwareverkoop naar de levering van ICT-diensten lijkt daarmee dé manier om de omzet en daarmee het bedrijfsresultaat te verbeteren.
Dat ook grote spelers als Dell hiertoe overgaan kunt u lezen in een recent artikel in Computable.

Veel ICT-leveranciers hebben echter een organisatie die nog niet in staat is om succesvol diensten te verkopen en te leveren.

Worstelt u als ICT-leverancier ook met dit probleem? Neem dan contact op met Conceptsales want Conceptsales kan er voor zorgen dat uw organisatie binnen drie tot zes maanden klaar is met de ontwikkeling en het verkoopbaar maken van ICT-diensten. Zo kunnen uw klanten naar tevredenheid bediend worden én verbetert u uw bedrijfsresultaat!

Auteur: Juri Pietersen

Juri is business lead bij Conceptsales en houdt zich bezig met sales strategie, salestraining, portfolio ontwikkeling en innovatie bij opdrachtgevers