033 - 7600530 info@conceptsales.nl

Waarschijnlijk is u al opgevallen dat het logo van Conceptsales is veranderd. Dit heeft alles te maken met de fusie van vorig jaar met PartnerMasterclass, en de synergie die we binnen de holding, The IT Channel Company, willen uitstralen. The IT Channel company is de belangrijke schakel tussen vendors, distributeurs, partners en eindklanten en helpt in het partnerkanaal om het succes te optimaliseren. Conceptsales zal de jarenlange ervaring en intellectueel eigendom op het gebied van contentontwikkeling en partner frameworks inzetten om het succes in partnerkanalen te versterken.

Het eerder in deze nieuwsbrief genoemde Quattro Business Solutions past perfect binnen de strategie van The IT Channel company. Conceptsales zal hierbinnen dan ook zorgen voor content, frameworks en salesmaterialen voor de partners.

Conceptsales blijft gewoon de vertrouwde naam voor ICT-bedrijven in Nederland en vendors wereldwijd. We blijven de drijvende kracht achter portfolio ontwikkeling & management, salesrendement en dé aanbieder van ICT-portfolio sales trainingen. Daarmee willen we onze 100+ opdrachtgevers ook op lange termijn blijven helpen bij recurring omzet, heldere diensten en een goede afstemming in business, marketing, sales en delivery

 

ITChannelcompany(GROUP)

IT Channel Company met daaronder de drie bedrijven die gezamenlijk toegevoegde waarde leveren in partnerkanalen.

Auteur: Peter Vos

Peter is Marketing Management Consultant bij Conceptsales en houdt zich bezig met marketing strategie, marketing automation, leadgeneratie, vercommercialisering diensten en innovatie bij opdrachtgevers.