033 - 7600530 info@conceptsales.nl

Dat de economie tegenzit is geen nieuws. Maar hoe kunt u toch de salesfunnel vullen om felbegeerde orders binnen te halen?

Het begint met de juiste vertaling van wat u levert naar een goede salesaanpak die duidelijk overkomt bij uw klant. Met name in deze tijden komt u niet meer weg met een te algemeen verhaal. Sales moet zich onderscheiden in skills en op inhoud. Conceptsales helpt u hierbij. Onze sales consultants hebben jarenlange ervaring met het verkopen van ICT diensten en weten precies welke verkoopmethodieken werken en hoe sales getraind moet worden op het dienstenportfolio. Heel concreet zorgen wij ervoor dat uw sales snel en doeltreffend succesvol wordt. Een investering van nog geen €1.000 die u helpt juist in deze kredietcrisis de vruchten te plukken van recurring business!

Om uw salesresultaat te verbeteren heeft Conceptsales een snelle en doeltreffende aanpak. Hierin worden de volgende elementen inzichtelijk gemaakt en verbeterd:

 • Hoe genereert uw sales leads?
 • Welke product/dienst/marktcombinaties worden bewerkt?
 • Welke concepten heeft uw sales ter beschikking om succesvol te verkopen?
 • Hoe goed is uw beschikbare salesmateriaal

Wat kunt u van ons verwachten:

 1. We bespreken kort met u de doelstellingen en huidige aanpak.
 2. Onze ervaren sales consultant beoordeelt uw sales aanpak op bovenstaande 4 punten.
 3. We maken een verbeterrapport inclusief korte termijn actiepunten en een voorstel om u te helpen deze verbeteringen te realiseren.

Hoe gaat dat in z’n werk?

Hoe genereert uw sales leads?

Na interviews met de betrokken verkopers en sales management kijken we naar de manier waarop leads worden gegenereerd en de kwaliteit hiervan. Doel hiervan is om gerichter het leadgeneratie proces in te richten zodat u tegen lagere saleskosten meer orders kunt realiseren.

Welke product/dienst/marktcombinaties worden bewerkt?

In de dagelijkse praktijk wordt veel met hagel geschoten. Om het succes van uw sales inspanningen te verhogen kijken wij naar een goede combinatie van uw diensten en de match met bedrijven die daarbij passen. U weet dan hoe groot de potentiële markt is en hoe u zich hierop maximaal kunt focussen.

Welke concepten heeft uw sales ter beschikking om succesvol te verkopen?

Als u managed services, professional services of andere diensten levert, biedt u ongetwijfeld een aantal concepten aan, waarin uw organisatie erg goed is. Deze concepten biedt sales veel aanknopingspunten in het verkoopgesprek en in de keuze van de juiste klanten.

Hoe goed is uw beschikbare salesmateriaal?

Als bovengenoemde zaken goed inzichtelijk zijn, dan kunt u beschikken over de juiste materialen om klanten ervan te overtuigen om voor uw organisatie te kiezen. Wij kijken mee naar verbeterpunten om uw klanten nog meer te overtuigen.

Waarom bij Conceptsales?

Conceptsales helpt ICT-bedrijven rendabel diensten te exploiteren met behulp van concrete portfolio’s, innovatieve technologische concepten en standaard materialen en werkwijzen op basis van een gezamenlijk lange termijn belang. Onze consultants hebben gemiddeld meer dan 15 jaar ervaring in ICT. Daarnaast beschikken we over uitgebreide sales ervaring op het vlak van recurring ICT business.

Kosten:

De kosten voor de sales scan zijn slechts € 995,–

Aanverwante diensten

Naast sales improvement helpen wij u ook graag met:

 • Sales coaching, -training en ?ondersteuning
 • Marketing optimalisatie
 • Business review
 • Verbeteren dienst/markt combinatie
 • Optimaliseren MarCom
 • Operationele procesverbetering
 • Portfolio bouw


Auteur: Peter Vos

Peter is Marketing Management Consultant bij Conceptsales en houdt zich bezig met marketing strategie, marketing automation, leadgeneratie, vercommercialisering diensten en innovatie bij opdrachtgevers.