033 - 7600530 info@conceptsales.nl
Léon van Batenburg

Léon van Batenburg

In de vorige nieuwsbrief informeerden wij u reeds over de verhuizing naar ons nieuwe pand in Hilversum. Deze verhuizing was niet alleen noodzakelijk door de groei die Conceptsales de afgelopen jaren heeft doorgemaakt, maar ons nieuwe pand biedt ons tevens de ruimte en de omgeving die nodig zijn voor onze toekomstplannen.

Toekomstplannen die gebaseerd zijn op de veranderingen in de ICT-markt en de noodzaak om daar op in te spelen. Niet alleen ICT-bedrijven moeten zich aanpassen aan de veranderende ICT-markt door zich te concentreren op het leveren van diensten. Ook wij passen onze organisatie aan om in te kunnen spelen op de verwachte grotere vraag naar onze diensten.

In deze nieuwsbrief zullen wij u informeren over hetgeen wij reeds gedaan hebben en nog gaan doen om aan úw en onze toekomst te bouwen. 

Met ingang van januari 2009 is Léon van Batenburg toegetreden tot de directie van Conceptsales. Léon bekleedde eerder diverse managementposities binnen KPN en was werkzaam als zelfstandig organisatieadviseur op het gebied van strategie, innovatie en verandering. Met zijn komst zullen wij het succes van de afgelopen jaren verder doorvertalen naar een effectieve strategie richting de toekomst. Met zijn kennis en ervaring verwachten wij de komende jaren de dienstverlening naar onze klanten verder te kunnen optimaliseren en hiermee de voorsprong in de markt te behouden en uit te bouwen. De klanten van Conceptsales zullen dit merken in de krachtige ontwikkeling en professionalisering van de dienstverlening.

Conceptsales dient het belang van zijn klanten door als partner op te treden op het gebied van Business Development. Of het nu gaat om strategische issues of turnkey-oplossingen, Conceptsales is de meest gekozen Business Developmentpartner voor vele toonaangevende ICT-bedrijven in de Nederlandse markt. Conceptsales staat garant voor een passende oplossing voor de diverse uitdagingen waarmee ICT-dienstverleners geconfronteerd worden.

Om aan de toenemende vraag te kunnen voldoen hebben wij het Conceptsales-team versterkt met vier nieuwe medewerkers.
Per 1 december 2008 is Hans Rietveld in dienst getreden, per 1 februari Josette van IJssel en Wim Steenbergen en per 1 maart Peter Vos.
Hans stelt zich in deze nieuwsbrief aan u voor.
Josette zal zich voornamelijk richten op het verbeteren van de effectiviteit van sales bij ICT-dienstverleners, met als uiteindelijk doel een significante verhoging van hun omzet.
De focus van Wim ligt bij het helpen van ICT-bedrijven bij businessplanning, de totstandkoming van financiële businesscases en de ontwikkeling van hun dienstenportfolio.
Peter is gespecialiseerd in de vertaling van businessplanning naar online- en offline marketingstrategie alsmede uitwerking naar deliverables. Hieronder valt ook leadgeneratie.

Josette, Wim en Peter zullen zich in volgende edities van de Conceptsales nieuwsbrief aan u voorstellen, maar staan reeds nu met hun jarenlange ervaring tot uw beschikking. 
 

Auteur: Juri Pietersen

Juri is business lead bij Conceptsales en houdt zich bezig met sales strategie, salestraining, portfolio ontwikkeling en innovatie bij opdrachtgevers