033 - 7600530 info@conceptsales.nl

Conceptsales kijkt terug op een mooi jaar. We mochten werken voor prachtige opdrachtgevers en een bijdrage leveren aan hun succes in Managed Services, Solutions en Clouddiensten. Ook voor onszelf leidde dit tot een gezond en winstgevend jaar. We hopen u ook in 2012 weer met veel gedrevenheid en passie te mogen helpen bij het realiseren van uw portfolio- en salesuitdagingen.

We wensen u hele fijne feestdagen toe waarin u kunt genieten van de belangrijke dingen in het leven en samen met familie en vrienden energie kunt opdoen om in 2012 weer te vlammen. Dank voor de samenwerking en het vertrouwen in ons team het afgelopen jaar.

Om ook de economische ontwikkeling van mensen in Afrika te steunen, levert Conceptsales met veel voldoening al enige jaren een financiële bijdrage aan stichting MamaZoeloe. Een stichting die we van harte aanbevelen.

Auteur: Peter Vos

Peter is Marketing Management Consultant bij Conceptsales en houdt zich bezig met marketing strategie, marketing automation, leadgeneratie, vercommercialisering diensten en innovatie bij opdrachtgevers.