033 - 7600530 info@conceptsales.nl

Conceptsales en Partner Master Class hebben gezamenlijk een tweedaagse Cloud Business Transformatie workshops doorontwikkeld voor ICT-infrastructuur bedrijven. Hiermee combineren we de ervaring van 60 deelnemers in de Dynamics markt met de specifieke ervaringen van Conceptsales op het gebied van infrastructuur beheer. In deze workshop zijn ook ervaringen en leermomenten uit de Amerikaanse cloud markt opgenomen. Zo is er in de workshop een opdracht verwerkt, waarin deelnemers waardevolle inzichten opdoen over de factoren die de mate van winstgevendheid in een cloud omgeving bepalen. Ook wordt stil gestaan bij de mentale kant van het veranderproces. En tot slot worden er praktische tips gegeven omtrent zaken als de tijdsplanning van de hele transitie en de interne organisatie.

Graag nodigen wij jou uit om aan deze workshop deel te nemen!

De doelgroep

Deze workshop is gericht op voorlichting en ‘awareness’. Wij denken dat het daarom van belang is om vooral de directieleden en senior management van jouw bedrijf bij deze workshop te betrekken. Alleen zo creëer je immers op het hoogste niveau binnen je onderneming een vorm van wederzijds begrip en gevoel voor urgentie. Maar vanzelfsprekend zijn ook andere functionarissen van harte welkom!

De onderwerpen per workshopdag:

Dag 1

 • Cloud Computing Defined
 • Analyst Forecasts
 • Early Entrants, Early Lessons
 • The 6 Principles of Cloud Success
 • The Impact of Cloud on Partner Businesses – the game
 • Partner Transition Model

Dag 2

 • Packaging & Pricing
 • Churn Management
 • Marketing – Customer Acquisition
 • Selling in the Cloud
 • Minimum Efficient Scale
 • Transition planning

Wat zeggen andere partners over deze workshop?

Partner Master Class heeft deze workshop al enkele keren met succes in Nederland, België en de UK geleverd. De overall evaluatie score ligt daarbij telkens tussen de 8 en de 9.

“Duidelijk inzicht met concrete voorbeelden en reken oefeningen”
“Veel stof tot nadenken en praktische informatie om de belangrijke keuzes te kunnen maken”
“Actieplan en ideeën voor het uitwerken van onze cloud strategie”
“Inzicht in de stappen en de uitdagingen om tot cloud dienstverlening te komen”
“Inspiratie en motivatie om met de cloud aan de slag te gaan”

De investering

Deelname aan deze 2-daagse training verlangt een investering van € 1.000,00 exclusief omzetbelasting per persoon. Koffie/thee, lunches, verfrissingen en documentatie zijn bij dit bedrag inbegrepen.

De workshopdata

Deze workshop bestaat uit 2 dagen, die aaneengesloten worden gegeven. De eerstkomende workshop vindt plaats op donderdag 27 en vrijdag 28 september 2012.
De workshops beginnen dagelijks om 09.30 uur en duren tot 17.00 uur.
De training wordt gegeven op de prachtige trainingslocatie van Conceptsales, Dodeweg 6c in Leusden.

Aanmelden

[contact-form 4 “Workshop_Cloudtransformatie”]

Auteur: Peter Vos

Peter is Marketing Management Consultant bij Conceptsales en houdt zich bezig met marketing strategie, marketing automation, leadgeneratie, vercommercialisering diensten en innovatie bij opdrachtgevers.