033 - 7600530 info@conceptsales.nl

In de strategische zoektocht naar innovatieve en toekomstgerichte ICT-diensten heeft WSB Solutions Conceptsales in de arm genomen. Doel van de samenwerking is om binnen de huidige klantoplossingen te kijken naar additionele cloudoplossingen die inspelen op de wensen van huidige en toekomstige klanten. Door het organiseren van verschillende workshops zijn de kaders en definities bepaald voor toekomstgerichte clouddiensten die passen binnen het MKB en aansluiten op het huidige aanbod van WSB Solutions.

Wouter van Noorden, Teamleider System Solutions: “WSB heeft Conceptsales betrokken bij deze nieuwe ontwikkelingen vanwege haar ervaring met het ontwikkelen van clouddiensten en het outside-in aanbieden hiervan. Dit levert WSB een belangrijke kennisbron en een enorm tijdsvoordeel op.”

In interactieve workshops, waarin de markt, dienstportfolio en ontwikkelingen tegen het licht zijn gehouden, is helder gemaakt wat de vraag van MKB’ers is en hoe WSB Solutions deze vraag met clouddiensten, maar ook met ‘gewone’ vertrouwde dienstverlening de komende jaren kan invullen. Op basis hiervan wordt, in samenspraak met sales, operations en marketing, de dienstverlening vermarktbaar, verkoopbaar en uitvoerbaar gemaakt.

“De diensten worden door portfoliomanagement onderhouden en bedrijfsbreed doorgevoerd, zodat de diensten up-to-date blijven en mensen binnen de organisatie nauw betrokken zijn bij de inhoud van de diensten, de klantwaarden hiervan en eventuele mutaties.”, aldus Danny Sparreboom, Manager System Solutions.

WSB Solutions is sinds 1987 actief als bedrijfsautomatiseringspartner voor het midden- en kleinbedrijf. De afgelopen jaren is de organisatie sterk gegroeid, mede door de proactieve houding; verplaatsing in de dagelijkse praktijk van organisaties gecombineerd met persoonlijke aandacht en zorg.
 WSB Solutions is een organisatie die goed doordachte oplossingen levert en tegelijkertijd een sterke persoonlijke band met haar relaties opbouwt. Voor efficiënte automatisering hebben organisaties te maken met één aanspreekpunt en dat werkt wel zo prettig!

“Conceptsales heeft concrete kennis van de markt en van de ontwikkelingen binnen ICT. In combinatie met de materialen die zij hanteren hebben wij een enorme tijdswinst weten te behalen op het ontwikkelen van nieuwe diensten. Door de kundige workshops sluiten onze nieuwe clouddiensten naadloos aan op ons huidige portfolio en spelen ze maximaal in op de vraag van onze klanten” – Bart Rietveld, General manager and co-owner WSB Solutions

 

WSB Solutions kan in de complete automatisering van organisaties voorzien:

  • Om bedrijfsprocessen van organisaties te automatiseren werkt WSB Solutions met het concept van Microsoft Dynamics NAV, een uniek en schaalbaar systeem dat op iedere organisatie kan worden afgestemd. Hoewel Microsoft Dynamics NAV bij iedere organisatie kan worden ingezet, ligt de focus van WSB Solutions op de volgende branches: Gewasbescherming, Motoren (service en onderhoud) en de Technische Groothandel
  • Verder bedient WSB Solutions organisaties door diensten op het gebied van beheer, advies en aanleg van (geavanceerde) ICT-infrastructuren. Samen wordt de strategie bepaald voor traditioneel, cloud of hybride. De specialisten van WSB kunnen zowel op locatie als vanuit het Remote BeheerCentrum proactief de omgeving beheren en incidenten snel oplossen, of als broker optreden naar cloudpartijen. Optimalisatie van de ICT-infrastructuren gebeurt vanuit bewezen blauwdrukken, die naar wens worden aangepast om de klantsituatie maximaal te ondersteunen.

WSB Solutions is onder andere Microsoft Gold Certified Partner, Cisco Partner en HP Gold Partner.

Auteur: Peter Vos

Peter is Marketing Management Consultant bij Conceptsales en houdt zich bezig met marketing strategie, marketing automation, leadgeneratie, vercommercialisering diensten en innovatie bij opdrachtgevers.