033 - 7600530 info@conceptsales.nl
Imtech DeskCare Saleskits

Imtech DeskCare Saleskits

In de nieuwsbrief van maart konden we u melden dat Conceptsales de opdracht had gekregen van Imtech ICT Brocom om het aanbod van diensten commercieel, operationeel en procesmatig aan te laten sluiten bij de wensen in de markt en de interne bedrijfsvoering. In dit kader werd het DeskCare-portfolio gelanceerd waarvoor Conceptsales op 29 januari de saleskits opleverde.

In deze nieuwsbrief kunnen we u melden dat Imtech op 27 maart een hele fraaie order heeft binnengehaald, in de vorm van een vijfjarige beheerovereenkomst ter waarde van vier miljoen euro, bij het Zuwe Hofpoort Ziekenhuis in Woerden.

Voor ons een duidelijk bewijs dat de aanpak van Conceptsales succesvol is!

Dankzij deze overeenkomst heeft het Zuwe Hofpoort Ziekenhuis een waterdichte garantie op kwalitatieve ICT-ondersteuning en is de continuïteit van de ICT-infrastructuur gewaarborgd.
Imtech ICT neemt het volledige beheer van de front- en backoffice-omgeving voor haar rekening. Daarmee zijn achthonderd werkplekken en honderd servers gemoeid.
Per 1 april trad een aantal ICT-beheerders van het Zuwe Hofpoort Ziekenhuis in dienst bij Imtech ICT.

Imtech ICT levert vernieuwende infrastructurele ICT-oplossingen en beheerdiensten. Met haar DeskCare- portfolio richt Imtech ICT zich op ondernemingen met verschillende vestigingen, circa 200 tot 1000 werkplekken en een complexe ICT-infrastructuur. Een belangrijk kenmerk van DeskCare is dat bedrijven een vernieuwende ICT-infrastructuur en gestandaardiseerd beheer tegen een vaste prijs kunnen afnemen. Die oplossingen kunnen flexibel meegroeien met de marktsituatie en wensen van de klant.

Op de website van Imtech vindt u een volledig persbericht over deze opdracht.

Auteur: Juri Pietersen

Juri is business lead bij Conceptsales en houdt zich bezig met sales strategie, salestraining, portfolio ontwikkeling en innovatie bij opdrachtgevers