033 - 7600530 info@conceptsales.nl

Op woensdag 11 februari organiseert ZBC, in samenwerking met Conceptsales, het webseminar ‘Organiseren functioneel beheer en ICT-beheer voor middelgrote organisaties’.

Tijdens dit webseminar gaan we onder andere in op:

  • de ontwikkelingen in de markt en de ‘lessons learned’
  • de knock-out criteria voor de selectie van een leverancier
  • de vraag aanbesteden of niet en de keuze voor contractvorm.

U volgt de presentatie die wij tijdens het webseminar geven via het internet. Het geluid bij de presentatie volgt u via uw telefoon. U kunt dus deelnemen aan een webseminar vanaf iedere plek waar u een internetverbinding en een (eventueel mobiele) telefoonaansluiting heeft. Speciale voorzieningen zijn niet nodig.

Dit webseminar is woensdag 11 februari van 16.15-17.00 uur. 
Deelname is gratis en geeft u geen verplichtingen.
Na aanmelding krijgt u per mail een bevestiging van uw deelname. Enkele dagen voor het webseminar krijgt u, eveneens per mail, uw inloggegevens voor onze webseminaromgeving en vlak voor aanvang van het seminar belt een operator van KPN u om de telefoonverbinding tot stand te brengen.

Meer informatie en een aanmeldformulier vindt u op de website van ZBC.

De website van ZBC is een kennisbankportal gericht op interne en externe dienstverleners die zich bezighouden met onder andere marketing, ICT, security, kwaliteit, kennismanagement, duurzaamheid, businesscontinuity, procesmanagement en facilitymanagement. De kennisbank trekt per maand circa 80.000 bezoekers en bereikt met zijn nieuwsbrief 18.000 abonnees. Als de doelgroepen van de ZBC-kennisbank ook uw markt zijn, dan biedt deze kennisbank u een A-locatie, waar uw doelgroep ook graag met u kennis deelt.

Auteur: Juri Pietersen

Juri is business lead bij Conceptsales en houdt zich bezig met sales strategie, salestraining, portfolio ontwikkeling en innovatie bij opdrachtgevers